>

SAP toteuttaa Procter & Gamblen globaalin IT-uudistuksen

Globaali yrityssopimus edistää skaalautuvuutta sekä innovaatioita

HelsinkiAmerikkalainen päivittäistavaroiden valmistaja, Procter and Gamble -yhtiö (P&G), joka tunnetaan tuotemerkeistä kuten Pampers, Ariel, Gillette ja Duracell, on allekirjoittanut SAP:n kanssa GEA-yrityssopimuksen (Global Enterprise Agreement, GEA). Sopimus mahdollistaa yhteistyön IT-ratkaisujen innovaatioissa, kehittämisessä sekä standardoinnissa. P&G tekee yhteistyötä SAP:n kanssa luodakseen skaalautuvan, standardoidun globaalin IT-ympäristön. Sopimuksen myötä SAP keskittyy lisäämään koko P&G-yritysverkoston arvoa ja alentamaan P&G:n IT-ympäristön kokonaiskustannuksia.

Sopimus edistää SAP-yritysohjelmistojen avulla toteutettujen kattavien yritysratkaisujen maailmanlaajuista leviämistä

P&G:n ohjelmistokumppanina vuodesta 1989 alkaen toiminut SAP on yhteistyön aikana tukenut yrityksen ydinliiketoimintaprosesseja, kuten taloushallintoa ja hankintaketjua. Nyt solmittava GEA-sopimus kattaa myös ohjelmistot, ohjelmistojen ylläpidon, strategisen ohjelmistokehityksen, kattavat tukipalvelut sekä konsultointipalvelut.

Sopimus vahvistaa SAP:n asemaa johtavana kattavien yritysohjelmistoratkaisujen tarjoajana kulutushyödykemarkkinoilla. Kyky sopeutua muuttuviin, globaaleihin markkinaolosuhteisiin, tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa sekä luoda asiakaskysyntää vastaavia innovaatioita on elintärkeä markkinaosuuksien sekä tuottavuuden lisäämiseksi. Jatkuvasti kasvavat kustannukset, lisääntyvä globaali kilpailu sekä pidentyneet toimitusketjut luovat jatkuvasti lisää uusia haasteita.

”Odotamme innolla globaalia yhteistyötä SAP:n kanssa, jotta pääsemme vaiheittain kehittämään yrityspalveluiden innovaatioita ja tehostamaan ydinliiketoimintaamme”, P&G:n Global Business Servicesin puheenjohtaja ja tietohallintojohtaja Filippo Passerini sanoo. ”Näemme tämän yhteistoiminnan strategisena ratkaisuna, josta on hyötyä sekä SAP:lle että P&G:lle.”

”P&G:n laajennettu sitoutuminen SAP:iin strategisena yhteistyökumppanina kertoo SAP:n onnistuneesta innovoinnista dynaamisella kulutushyödykkeiden alalla”, SAP AG:n Global Field Operationsin hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bill McDermott sanoo.

Evan Welsh, SAP AG, +49 6227 767514, evan.welsh@sap.com
SAP Press Office, +49 6227 746315, +1 610 661-3200, press@sap.com
Jim Sarlo, Burson-Marsteller, +1 312 596 3525, jim.sarlo@bm.com

SAP on maailman johtava integroitujen liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa ohjelmistoja ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP:llä on 75 000 asiakasta (siältää Business Objects -yritysoston mukana tulleita asiakkaita) yli 120 maassa. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja osoitteesta www.sap.com/finland.

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi yrityksen resurssien suunnittelun ja siihen liittyvien sovelluksien hoitamisen.

Tietoja P&G:stä
P&G:n tuotemerkit vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään joka puolella maailmaa kolme miljardia kertaa päivässä. Yrityksellä on vahva valikoima luotettavia, laadukkaita, johtavia tuotemerkkejä, kuten Pampers®, Tide®, Ariel®, Duracell®, Olay®, Gillette® ja Braun®. P&G-yhteisö koostuu 138 000 työntekijästä, jotka työskentelevät yli 80 maassa joka puolella maailmaa.

Tietoja P&G:n Global Business Services -organisaatiosta
P&G:n Global Business Services -organisaatio on globaali organisaatio, joka tarjoaa yli 85 erilaista työntekijä- ja yrityspalvelua P&G:n työntekijöille. P&G:n työntekijöiden ja alan johtavien kumppaneiden verkoston tukemat GBS-palvelut ja innovaatiot auttavat P&G:n työntekijöitä tekemään yhteistyötä entistä tehokkaammin, saamaan tuotteet markkinoille nopeammin sekä tekemään entistä älykkäämpiä, reaaliaikaisia liiketoiminnallisia ratkaisuja. Nämä ratkaisut vaikuttavat P&G:n työntekijöiden ja kuluttajien päivittäiseen elämään joka puolella maailmaa.