>

Suurin osa datamigraatioista myöhästyy tai ylittää budjetin

HelsinkiSAP ja Business Objects yhdistivät ERP- ja tiedonhallintaosaamisensa kehittämällä Data Migration -ratkaisun, jonka avulla asiakkaat voivat säästää aikaa ja kustannuksia sekä saada enemmän irti vanhoista IT-investoinneistaan.

Tietojen siirtäminen erilaisten sovellusten välillä on ongelmallista, ja projekteista 80 % ylittää budjetin tai myöhästyy. SAP ja Business Objects yhdistävät Data Migration -ratkaisussa tuote- ja palveluosaamisensa ratkaistakseen datamigraation ongelmakohdat.

Ratkaisun avulla käyttäjät voivat kerätä ja siirtää tietoa turvallisesti ja helposti erilaisista sovelluksista, jolloin olemassa olevista ohjelmista saadaan täysi hyöty kustannuksia säästäen. SAP Data Migration sisältää kaikki tarvittavat menetelmät ja työvälineet tietojen analysoimiseen, poimimiseen, muuntamiseen ja lataamiseen SAP ERP -ympäristöön.

SAP ja Business Objects ovat yhdistymisensä jälkeen hyödyntäneet ratkaisujen kehittämisessä toistensa vahvuuksia. Yhteistyön tuloksena käyttäjille voidaan tarjota lisäarvoa tuotteilla, jossa yhdistyvät molempien yritysten erityisosaamisalueet.

Eero Koskinen, 040 538 2034, eero.koskinen@sap.com