>

Tukkukauppiaat suosivat SAP-ratkaisuja

Alhaiset katteet, kohoavat logistiikkakustannukset ja kasvava kilpailu saavat yritykset hakemaan vetoapua uusimmista tietoteknisistä ratkaisuista. SAP® for Wholesale Distribution -ratkaisu on kasvattanut suosiotaan merkittävästi tukkukauppojen keskuudessa.

HelsinkiKaikkiaan jo yli 3 700 tukkuria on ottanut käyttöön SAP for Wholesale Distribution -ratkaisun. Ratkaisu auttaa suuria, keskisuuria ja pieniä tukkureita automatisoimaan ja optimoimaan liiketoimintaprosessinsa, minimoimaan toimitusketjun kustannuksia, lisäämään kassavirtaa sekä helpottamaan yhteistyötä toimittajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Suomessa SAP:n tukkukaupparatkaisuja käyttävät muun muassa Inex Partners Oy, Onninen Oy, Wihuri Oy ja Heinon Tukku Oy.

Kansainvälisiin SAP for Wholesale Distribution -ratkaisun käyttäjiin kuuluvat esimerkiksi Actebis, Border States Electric, DITAN Distribution, Jebsen & Jessen, McKesson, Powell Electronics, Reyher, Tallard Technologies ja Voigt AG

Ohjelmistopaketit räätälöidään tukkukaupan eri segmenteille niiden erityistarpeita ajatellen. Näin tukkukaupat pystyvät vastaamaan segmenttinsä haasteisiin ja maksimoimaan investoinneistaan saatavan voiton. SAP-ratkaisut perustuvat terveydenhuoltoalan, elintarvikealan ja teollisuuden prosessien ymmärtämiseen ja sisältävät mm. seuraavat sovellukset: ostojen optimointi, vaihtuvapainoisten tuotteiden seuranta, tuotteiden jäljitys ja seuranta, takaisinmaksujen ja hyvitysten hallinta ja monikanavainen myyntitilauksen käsittely.

SAP for Wholesale Distribution -ratkaisut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden toteuttaa liiketoimintamallejaan ja muokata niitä markkinoiden muuttuvien vaatimusten mukaisesti helposti ja nopeasti.

”Tukkureiden täytyy kasvaa kannattavasti ja samalla pystyä vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo liiketoimintaratkaisuista vastaava johtaja Joseph Kress McKesson Corporationista. ”SAP:n ratkaisu mahdollistaa suurten informaatiomäärien nopean hallinnan, mikä puolestaan mahdollistaa tuote- ja palveluvalikoimamme kehittämisen oikeaan suuntaan myös tulevaisuudessa.”

Esa Rasku, Account Executive, esa.rasku@sap.com, 040 7060369

SAP® for Wholesale Distribution on joukko ohjelmistoratkaisuja suurille ja keskisuurille tukkureille. SAP for Wholesale Distribution -ratkaisun avulla yritykset voivat kehittää toimintatehokkuuttaan ja tuottavuuttaan ja ylläpitää innovatiivisia liiketoimintamalleja sekä asiakaspalveluja. Ratkaisut sisältävät SAP:n Core Enterprise -ohjelmiston alakohtaisin sovelluksin, jotka tukevat keskeisiä liiketoimintavaatimuksia sekä auttavat organisaatioita ratkaisemaan esiin nousevia ongelmia liiketoiminnassa ja sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan IT- ja liiketoimintaympäristöön. SAP for Wholesale Distribution -ratkaisu toimii SAP NetWeaver® -integraatio- ja sovellusalustalla, joka luo pohjan innovatiivisille liiketoimintaprosesseille.