>

CIBER tarjoaa yrityksille markkinoiden johtavia tiedonhallinta- ja liiketoimintaratkaisuja

HelsinkiSAP BusinessObjects ja tietotekniikkapalvelujen konsultointiin erikoistunut CIBER Oy ovat solmineet SAP BusinessObjectsin Business Intelligence -tuotteita koskevan jälleenmyyntisopimuksen. CIBER Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistäkin monipuolisempaa tiedonhallinnan ja liiketoimintaratkaisujen osaamista sekä palvelua yhdestä paikasta.
– Sopimuksen myötä pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme erilaisia raportointiin liittyviä haasteita mahdollisimman monipuolisesti ja käyttäjäystävällisesti. SAP BusinessObjects -tuotteiden mukaanotto on erittäin luonteva jatko tiedonhallintaosaamisellemme, CIBER:n kehitysjohtaja Marketta Iivari toteaa.

Iivarin mukaan SAP BusinessObjects -tuotteiden kilpailuetu on käyttäjälähtöisyys.

– Esimerkiksi visuaaliset raportit ovat helposti luettavia ja mittaristot sisältävät selkeää, tiivistettyä informaatiota. Tuotteet on myös helppo yhdistää, ja raportteja voi tehdä useasta erilaisesta tietolähteestä, Iivari listaa.

– Autamme jälleenmyyntikumppaneitamme markkinoimaan, kehittämään, toimittamaan ja tukemaan SAP BusinessObjects -tuotteita tuottavasti. Kumppanuuden kautta yritys voi kasvattaa liiketoimintaansa ja markkinaosuuttaan, SAP BusinessObjectsin kumppanivastaava Harri Häkämies kertoo.

Sopimuksen myötä CIBER:n asiakkaat saavat yritysten suorituksen ohjauksen sekä raportointiin sovellukset ja työkalut yhdestä paikasta. SAP:n vahvuuksia ovat kattava asennuskanta, laaja tuotevalikoima, vahva brändin tunnettuus, hyvä tuotekehitys sekä markkinointiresurssit. SAP:n tuotevalikoimaa SAP BusinessObjects laajensi erityisesti kasvavien ja keskisuurien yritysten segmentissä.

Lisätietoja:

Harri Häkämies, SAP BusinessObjects, puh. 050 525 5249
Marketta Iivari, CIBER Oy, puh. 040 730 0279

Suomen CIBER Oy on osa kansainvälistä tietotekniikka-alan palveluihin erikoistunutta CIBER Inc. -konsulttiyritystä, joka toimii 18 maassa. Yhtiön pääkonttori on Denverissä Coloradossa ja liikevaihto yli miljardi dollaria. Kokonaisuudessaan CIBER Inc. tarjoaa tietoteknisiä ratkaisuja lähes joka alueelle sekä käyttöönotto- että ylläpitopalveluina. Suomessa palvelujen painopiste on SAP-konsultoinnissa ja erityisesti SAP teknologia-, logistiikka-, tietovarastointi- ja henkilöstöhallintaratkaisuissa. www.ciber.fi