>

SAP:n Länsi- ja Etelä-Euroopan palvelumyynti Marika Auramon vastuulle

Kimmo Karhu nousee Auramon tilalle konsultoinnin maajohtajaksi

HelsinkiMarika Auramo vastaa SAP:n palveluliiketoiminnan myynnistä Länsi- ja Etelä-Euroopassa. Taantuman keskellä Auramo näkee SAP:n toimialalla paljon positiivista. Yritykset voivat säästää ja tehostaa toimintaansa taantuman aikana järkevillä IT-investoinneilla.

Uudessa tehtävässään Marika Auramo aikoo tuoda Euroopan tasolle Pohjoismaiden hyviä toimintamalleja.
”SAP-palvelut ovat olleet toteuttamassa uusien ratkaisujen markkinoille tuloa strategisissa hankkeissa sekä levittämässä uutta tietotaitoa SAP:n sisällä. Lisäksi meillä on vankka kokemus monien globaalien suuryritysten palveluntarjoajina. On tärkeää, että yritykset saavat saman palvelun globaalisti”, Auramo toteaa

Auramon mukaan taantumassa yritysten ei kannata turhaan lykätä IT-investointeja, koska ne ovat usein avain tehokkaaseen kustannusten hallintaa.
”Kustannustehokkuus on SAP:n palveluissa keskeisellä sijalla ja on myös hyvä myyntiargumentti taantuman keskellä”, Auramo sanoo.

Auramon mukaan uusi tehtävä on kiinnostava, koska siihen sisältyy laaja vastuu myös Suomen ulkopuolisista markkinoista. Hänen asemapaikakseen jää kuitenkin Suomi.

Toimialakohtaiset ratkaisut lisääntyneet.

Auramon tilalle SAP Finlandin konsultoinnista vastaavaksi maajohtajaksi nousee Kimmo Karhu. Karhu on luottavainen, että SAP:n vahva markkina-asema Suomessa tulee säilymään.
– Pyrimme taantuman keskellä luomaan uuttaa markkinaa tarjoamalla nopeita ja tehokkaita Business Intelligence -ratkaisuja, joilla asiakkaat voivat painaa kustannuksia alas. Tämä on ollut viestimme myös SAP:n kumppaneille, Karhu toteaa.

Toisaalta Karhun mukaan toimialakohtaiset, syvemmin asiakkaan liiketoimintaa tukevat ratkaisut ovat yleistyneet.
”Elinkaariajattelu on vahvasti osa toimintaamme. SAP seuraa tarkkaan asiakkaan toimialan kehitystä”, Karhu toteaa.

Karhu on aikaisemmin vastannut SAP:n merkittävistä globaaleista asiakkuuksista. Vuodesta 1998 SAP:n palveluksessa ollut Auramo työskenteli aikaisemmin erilaisissa tehtävissä SAP Finlandin ohjelmistomyynnin johtotehtävissä.

Lisätietoja:
Kimmo Karhu, Country Manager, FS Finland, puh. 0405346230.
Marika Auramo, Head of FS Sales for Cluster Mature, EMEA, puh. 0407293434.