>

SAP tuo tehoa taloudelliseen raportointiin taantuman aikana

SAP:n uusi business intelligence -ratkaisu vastaa monien yritysten tarpeeseen saada nopeasti tietoa oman liiketoiminnan kehityksestä.

HelsinkiUusi ratkaisu julkistettiin SAPPHIRE 2009 -tapahtumassa, joka pidetään tänä vuonna Orlandossa Floridassa 11.–14. toukokuuta. Tässä markkinatilanteessa yritysten johdon täytyy päästä nopeasti relevanttiin informaatioon käsiksi. SAP BusinessObjects Explorerin avulla työntekijöillä on mahdollisuus saada järjestelmästä informaatiota yksinkertaisimmillaan kirjoittamalla hakukenttään avainsanan. Keskeisen tiedon hakemiseen ei tarvita erityistaitoja tai koulutusta.

Heti käytettävissä olevan selkeän informaation avulla päätöksenteko yrityksissä tehostuu. Ratkaisun avulla keskeiseen dataan pääsevät käsiksi myös työntekijät, jotka eivät yrityksissä perinteisesti käytä BI-ratkaisuja.

Lisätiedot:
Mikko Vesa, Enterprise Sales Executive, SAP Finland, puh. 040 585 5078.