>

SAP:lta uusi päätöksenteko-ohjelmisto

HelsinkiSAP® StreamWork™ on vuorovaikutteisen päätöksenteon ratkaisu. Se liittää yhteen ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan menetelmät. Ohjelmiston avulla työryhmät voivat työskennellä sujuvammin tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. SAP StreamWork perustuu joustavaan hinnoittelumalliin, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden mitoittaa käyttö omien tarpeidensa mukaan. Saatavilla on myös ilmaisversio.

Ratkaisua käyttäneet asiakkaat ovat huomanneet, että liiketoiminnassa on helppo päästä nopeasti vauhtiin SAP StreamWorkin avulla. Ohjelman helppokäyttöisyys ja vaikutus työn tehokkuuteen ovat vakuuttaneet useat asiakkaat. Ohjelmisto myös auttaa päätöksentekoa hyvin konkreettisilla tavoilla. SAP StreamWork:lla voi esimerkiksi lähettää kokouksen esityslistan kommentoitavaksi, kerätä tietojen nopeasti eri liiketoiminta-alueilta tai tehdä SWOT-analyysiä kilpailukentästä. Ohjelmassa on mm. äänestys- ja kommentointitoiminnot, joiden avulla on helppo saada muilta näkemyksiä päätöksen kohteena oleviin asioihin.

Box.netin, Evernoten ja Scribdin kaltaiset yhteistyökumppanit ovat vastanneet SAP StreamWorkin avoimeen arkkitehtuurin ja kehittävät osaltaan kuluttajaystävällisiä ominaisuuksia, jotta ohjelmistosta tulisi yhä helppokäyttöisempi. SAP StreamWork perustuukin yhteiseen luovuuteen SAP:n asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.
Kannattaa katsoa esittely SAP StreamWorkista Youtuben kautta:
http://www.youtube.com/watch?v=kOMr4s-0Qqg

Lisätietoa:

Mikko Vesa, Enterprise Sales Executive, SAP Finland, puh 040 5855078 ja

http://www.sapstreamwork.com