>

SAP AUTTAA PUKKIA TOIMITTAMAAN OHJELMISTO-LAHJAT PERILLE!

SAP tarjoaa esitystyökalun käyttöön ilmaiseksi

HelsinkiEi ole mikään itsestäänselvyys, että joulupukki saa toimitettua lahjat ajallaan. SAP on päättänyt ojentaa pukille auttavan kätensä. Joulukuun 25. päivään asti kenellä tahansa on mahdollisuus ladata SAP Crystal Presentation Design -esitystyökalu ilmaiseksi (arvo noin 160 euroa). Ratkaisun lataaminen ei velvoita mihinkään.

SAP Crystal Presentation Design -esitystyökalu tunnettiin aiemmin nimellä Xcelsius. Se on osa SAP Crystal Solutions -ratkaisuja. Crystal Presentation Design on integroitu ja intuitiivisesti toimiva ratkaisu raportointiin, presentointiin ja ad hoc -analyysiin. Se luo flash-pohjaisia, interaktiivisia esityksiä tavallisista laskentataulukoista. Esityksiä voi jakaa Microsoft Officen kautta tai pdf-tiedostona.

  • Luo ammattimaisia presentaatiota muutamissa minuuteissa
  • Muunna datasarakkeet interaktiiviksi taulukoiksi, kartoiksi ja moniksi muiksi
  • Tee tietoisia päätöksiä tarkastelemalla mitä-jos-skenaarioita
  • Ota yleisösi haltuun näyttävillä visualisoinneilla
  • Suunnittele edistyneitä visualisointeja käyttämällä yli viittäkymmentä analytiikkatyökalua
  • Aloita heti työt heti ratkaisun mukana tulevilla valmiilla pohjilla

Ohjelmisto on saatavilla täällä: http://www.sap-web.com/forms/Q210/present/sap/emea/en/