>

SAP on aktiivisesti mukana Haitin asumisen ja talouden kehittämisessä

HelsinkiVuosi Haitin tuhoisan maanjäristyksen jälkeen SAP AG jatkaa investointeja maan asumisen ja talouden kehittämiseen. Investoinneilla parannetaan haitilaisten elinoloja ja autetaan kehittämään kestäviä yrityksiä ja paikallisia ansaintamahdollisuuksia. SAP haluaa asiantuntemusta ja kumppanuuksia hyödyntämällä auttaa muuttamaan haitilaisten elämää ja yhteiskuntaa parempaan suuntaan hyödyntämällä asiantuntemustaan ja kumppanuuksia.

SAP tekee yhteistyötä esimerkiksi Habitat for Humanity -järjestön kanssa, joka tarjoaa turvakoteja ja tukea perheille, joiden koti on tuhoutunut vuoden 2010 maanjäristyksessä. Kaksitoista kuukautta Haitin maanjäristyksen jälkeen SAP:n työntekijät ovat lahjoittaneet yli 538.000 dollaria voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka tukevat Haitin hätäapua. SAP on sitoutunut lahjoittamaan vastaavan summan suoraan Habitat for Humanity International -järjestön tekemään jälleenrakennustyöhön.

“Olemme keskittyneet luomaan kumppanuuksia ja sitä kautta tukemaan pitkän aikavälin taloudellista kehitystä. Tavoitteena on luoda pysyvää hyvinvointia haitilaisille”, SAP:n toinen pääjohtaja Jim Hagemann Snabe sanoo.

SAP ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat tukea uusille sosiaalisille yrityksille mm. YY Haiti (Yunus & You) -rahaston kautta. Sosiaaliset yritykset keskittyvät ratkaisemaan sosiaalisia ongelmia esimerkiksi ammatillisessa koulutuksessa, maataloudessa, ravitsemuksessa, ympäristöstä huolehtimisessa ja tietotekniikassa. Ensimmäiset pilottihankkeet alkavat pian. Näihin kuuluu esimerkiksi kaakaon jalostuslaitos Camp-Perrin ja eko-hotelli Cap Haitien. Haitilaiset hoitavat hankkeita alusta loppuun ja omistavat itse yritykset.

Lisätiedot:
Evan Welsh, SAP, +1 610-203-9742, evan.welsh@sap.com, EST
SAP Press Office, +49 (6227) 7-46315, CET; +1 (610) 661-3200, EST; press@sap.com
Sophie Eisenmann, Grameen Creative Lab, +49 (0) 611 986 82 710, sophie.eisenmann@grameencl.com, CET
Lamiya Morshed, Yunus Center, +880 28015755, lamiya@grameen.com, BST

SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa sovelluksia ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP:llä on yli 97 000 asiakasta yli 120 maassa. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja www.sap.com/finland

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät sovellukset.

Copyright © 2010 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.