>

GRC Nordicista SAP Finlandin jälleenmyyntikumppani

SAP Finland Oy on syventänyt yhteistyötään GRC Nordic Oy:n kanssa. Vahva paikallinen palvelutarjoaja helpottaa governance, risk & compliance -ratkaisujen arviontia ja vallintaa asiakasyrityksille. Viime vuosina alan parhaat käytännöt ovat täsmentyneet samalla kun hinnat ovat tulleet alas.

HelsinkiPitkään yhteistyötä tehneet SAP Finland Oy ja GRC Nordic Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen vastatakseen paremmin asiakkaittensa kasvaneisiin valvonta- ja kontrollitarpeisiin. Viime kädessä segmentin ratkaisuissa kyse on vahinkojen ja väärinkäytösten estämisestä ennen kuin ne tapahtuvat.

  • Sopimus on luonnollinen jatke aiemmalle yhteistyölle SAP Finlandin kanssa. SAP:lla on laaja tuoteportfolio, joka vastaa yritysten valvonta- ja kontrollihaasteisiin. Me varmistamme, että asiakkaamme saavat modernit ratkaisut vaivatta käyttöön, sanoo GRC Nordic Oy:n toimitusjohtaja Matti Halonen.

Governance, risk and compliance -ratkaisut liittyvät muun muassa niin kutsuttujen vaarallisten työyhdistelmien hallintaan. Esimerkiksi saman henkilön oikeus muuttaa toimittajan tilitietoja ja kirjata laskuja mahdollistaa periaatteessa kavalluksen. Vastaavia kriittisiä työyhdistelmiä on yrityksissä valtavasti.

Parempia ratkaisuja parempaan hintaan

Asiakkaalle SAP:n ja GRC Nordicin syventynyt yhteistyö merkitsee, ettei asiantuntemusta tarvitse hakea Suomen rajojen ulkopuolelta. Myös niin kutsuttujen toisen sukupolven valvontaratkaisujen käyttöönotto helpottuu. GRC Nordic Oy on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti SAP-auktorisointeihin ja -kontrolleihin erikoistunut yritys.

  • Organisaatiot ovat kyllä tietoisia riskeistä, mutta niiden kartoitus ja hallinta on manuaalisin toimenpitein äärimmäisen hankalaa. SAP-ratkaisut mahdollistavat todellisen ratkaisun tähän ongelmaan, Halonen kertoo.

GRC-Ratkaisualue on kapea, mutta asiakkaalle sitäkin tärkeämpi. SAP Finland ennustaakin segmentille vahvaa kasvua.

  • GRC Nordicilla on syvällinen osaaminen governance, risk and compliance -alueella. Segmentin merkitys tulee kasvamaan merkittävästi niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella, sanoo SAP Finland Oy:n Channel Country Manager Maria Walden.

Viimeisten vuosien aikana alan parhaat käytännöt ovat täsmentyneet. Teknologian kehittyminen on entisestään vähentänyt manuaalisen työn määrää. Samalla ratkaisujen kustannustehokkuus on parantunut merkittävästi.

Lisätiedot:

Matti Halonen, toimitusjohtaja, GRC Nordic Oy: matti.halonen@grcnordic.com, 040 558 9069

Maria Walden, Country Manager, Channel, SAP Finland Oy: maria.walden@sap.com, 040 829 1314