>

SAP esittelee uudenlaiset tukipalvelut

TiedoteSAP on julkistanut kaksi uudenlaista tukipalvelua auttaakseen yrityksiä muuttamaan ja innovoimaan liiketoiminnan tietotekniikkaa. SAP ActiveEmbedded koostuu erillisestä palvelutiimistä yrityksen tiloissa sekä teknisistä palveluista, jotka auttavat yritystä valmistautumaan ja suorittamaan muutoksia liiketoimintajärjestelmissä sekä tukevat uuden teknologian käyttöönotossa. SAP Rapid Prototyping Services on toinen ainutlaatuinen palvelu IT-toimialalla, joka antaa yritysten kokeilla SAP:n uusia ratkaisuja ja innovaatioita täysillä tukipalveluilla.

”Näiden laajennettujen tukipalveluiden myötä, SAP on toimialan ainoa järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa tämänkaltaiset tukivaihtoehdot yritysten innovaatioiden ja muutosten edistämisessä”, sanoo SAP Finlandin maajohtaja Marika Auramo.

Lisätietoja:


SAP Finland

Maajohtaja Marika Auramo

p. 040 729 3434

marika.auramo@sap.com

SAP

SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa sovelluksia ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP auttaa yli 176 000 asiakasta yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja www.sap.com/finland

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät sovellukset.