>

SAP julkisti tehostetun pilvistrategiansa

Helsinki

  • SAP on julkistanut päivitetyn pilvistrategiansa sekä uuden pilviliiketoimintayksikkönsä, jota johtaa Lars Dalgaard. Yksikkö keskittyy neljään keskeiseen ratkaisualueeseen, jotka ovat henkilöstö- ja taloushallinto, asiakkuudenhallinta sekä hankinnat. Asiakkaille lisäarvoa tuottavat liiketoimintoratkaisut ovat toteutettu lähestymistavalla, joka yhdistää mobiiliuden, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja analytiikan.
  • SAP -pilvisovellukset ovat suunniteltu toimimaan siten, että asiakkaat pystyvät omaksumaan ne omaan tahtiin ja omalla tavallaan, tai vaihtoehtoisesti saumattomana johdonmukaisena pakettina. Uusiin pilviratkaisuihin kuuluvat SAP Financials OnDemand sekä SAP Social Customer Engagement OnDemand.
  • SAP on myös julkistanut suunnitelmansa tarjota yhtenäisen platform-as-a-service-tyyppisen (PaaS) tarjooman, joka hyödyntää SAP HANA -teknologiaa.
  • Success Factors toteuttaa SAP:n kaikki pilviratkaisut, mukaan lukien maailman suurimman SAP Sales OnDemandin käyttöönoton. SAP suunnittelee ottavansa käyttöön SuccessFactors BizX Suiten koko yrityksessä kolmanteen vuosineljännekseen mennessä. Käyttöönotto on jo aloitettu Pohjois-Amerikassa ja EMEA-alueella.
  • SAP toimittaa oman pilvipohjaisen integraatioteknologiansa SAP:n pilviapplikaatioihin yhdistämiseen. SAP aikoo myös mahdollistaa tämän hyödyn keskeisille ekosysteemikumppaneilleen.

Lisätietoja tämän linkin takaa

SAP
SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa sovelluksia ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP auttaa yli 190 000 asiakasta yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja www.sap.com/finland

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät sovellukset.