SAP muuttaa liiketoiminnan mobiiliksi

HelsinkiSAP on julkistanut uuden tarjooman mobiiliapplikaatioita, jotka ovat suunniteltu auttamaan ihmisiä olemaan tehokkaampia niin töissä, kotona, kuin harrastustensa parissa. SAP:n kumppaniekosysteemin avulla toteutetut uudet mobiiliapplikaatiot luovat perustan kasvulle tarjoamalla reaaliaikaisen pääsyn henkilöstöhallinnan, kestävän kehityksen, talouden, myynnin ja mobiilin kaupan toimintoihin. Uudistus sisältää päivitykset olemassaoleviin SAP- mobiiliapplikaatioihin, sekä saatavuuden useimmille alustoille mukaan lukien Androidin sekä RIM Blackberryn.

SAP julkistaa kuusi uutta SAP:n mobiilialustalle rakennettua applikaatiota, jotka kattavat useita eri applikaatioryhmiä liiketoimintakriittisten prosessien hallinnasta kuluttajatarpeisiin.
Lisätietoja linkin takaa

SAP on myös julkistanut tuovansa SAP Afarian, markkinoiden johtavan mobiililaitteiden hallintaratkaisun saataville Amazon Web Services Marketplaceen (AWS). Näin asiakkaille tarjoutuu kätevä ja kustannustehokas tapa hallita mobiileja yritysapplikaatioita ja henkilökohtaisia mobiililaitteittaan turvallisesti. AWS Marketplace on verkkokauppa, joka auttaa asiakkaita helposti löytämään, ostamaan ja käyttämään ohjelmistoja ja palveluja, joita he tarvitsevat liiketoimintansa hoitamiseen.

AWS Marketplacesta saatava Afaria 7.0 antaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää kattavaa mobiilihallinta-alustaa välittömästi yhdellä hiirenklikkauksella. SAP Afaria on järjestyksessään neljäs SAP:n ratkaisu, joka on saatavissa AWS Marketplacen kautta.
Lisätietoja linkin takaa

“Mobiiliuden kasvaessa yhä merkittävämpään rooliin arkielämässä, on ensisijaisen tärkeää pyrkiä löytämään keinoja helpottaa työntekijöitä ja asiakkaita heidän päivittäisissä tehtävissään. SAP johtaa muutosta, jossa yritykset saadaan toimimaan paremmin helppokäyttöisten mobiiliapplikaatioiden avulla, joilla kyetään hallinnoimaan ja analysoimaan alati kasvavaa datan määrää”, sanoo SAP:n kansainvälisten mobiiliratkaisujen johtaja Sanjay Poonen.

“Mobiilius on miltei jokaisen yrityspäättäjän mielessä Suomessa tänään, yrityksen koosta riippumatta. Me pidämme huolen, että yritykset voivat hoitaa liiketoimintaansa tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta”, SAP Finlandin maajohtaja Marika Auramo kommentoi.

Kuvakaappauksia SAP:n uusista mobiiliratkaisuista löytyy tämän linkin takaa.

Lisätietoja:

SAP Finland
Maajohtaja Marika Auramo
p. 040 729 3434
marika.auramo@sap.com

SAP
SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa sovelluksia ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP auttaa yli 190 000 asiakasta yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja www.sap.com/finland

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät sovellukset.