>

SAP visualisoi liiketoiminta-analytiikan

Helsinki

  • Uusi SAP Visual Intelligence -ohjelmisto tarjoaa yrityskäyttäjille erittäin helppokäyttöisen tavan visualisoida tietoa ja löytää vastauksia olemassa olevilla informaatioinvestoinneillaan.
  • Ohjelmiston avulla työntekijät, osastot ja kokonaiset toimialat voivat visualisoida ja analysoida tietoa luovilla tavoilla sekä soveltaa sitä yksilön ja ryhmän päätöksentekoon.
  • SAP HANA- alustaa hyödyntävä SAP Visual Intelligence antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa tietohakuja helposti käyttäjän teknisistä taidoista riippumatta.
  • Business-käyttäjät voivat ohjelmistoa käyttäen hyödyntää IT-organisaatioiden olemassaolevia investointeja ja rakenteita.

“Olemme sitoutuneita tuomaan älykkäitä ja helppokäyttöisiä liiketoiminta-analytiikkaratkaisuja kaikille yrityskäyttäjille. Yhdistämällä todella tehokkaan tiedonhaun ja helppokäyttöisen visualisoinnin kattavaan liiketoiminta-analytiikan pakettiimme, pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen hyödyn niin yrityskäyttäjille kuin IT-osastoillekin”, sanoo SAP:n Pohjoismaiden analytiikkajohtaja Mattias Bolander.

Lisätietoja tämän linkin takaa
Kuvakaappauksia SAP Visual Intelligence –ohjelmistosta tämän linkin takaa
Lisätietoja SAP:n muista uusista innovaatioista tämän linkin takaa

SAP
SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. SAP tarjoaa sovelluksia ja palveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset yli 25 toimialalla voivat menestyä paremmin. SAP auttaa yli 190 000 asiakasta yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. SAP on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja www.sap.com/finland

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät sovellukset.