>

SAP antaa tunnustusta vuoden 2012 parhaille asiakasprojekteille Pohjoismaissa ja Baltiassa

Ruotsalainen BAE Systems, tanskalainen Lego Group sekä ruotsalainen BEST TELEPRODUKTER voittivat kultaa SAP:n Quality Award -kilpailuissa omissa luokissaan. Kilpailussa arvioitiin isoja, keskikokoisia ja pieniä toteutushankkeita. Suomalaisyritykset ylsivät hopea- ja pronssisijoille.

HelsinkiVuosittainen SAP Quality Awards -kilpailu on tunnustus asiakkaille, jotka ovat saaneet merkittävää liiketoimintahyötyä SAP-ratkaisujen käyttöönotolla. Samalla palkinto on tunnustus SAP:n kumppaniyrityksille, jotka ovat tukeneet voittaneita yrityksiä omilla palveluillaan. Tänä vuonna kuusihenkinen tuomaristo arvioi korkeatasoisia ehdokkaita Pohjoismaista ja Baltiasta. Ulkoisina tuomareina toimivat edustajat Gartner Groupilta sekä liikkeenjohdon konsulttitoimisto HerbertNathan & Co:lta. Kaikki kilpailutyöt arvioitiin SAP:n kymmenen laatukriteerin mukaan. Tuomaristo kiinnitti huomiota muun muassa liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen, yhteistyöhön, projektinhallintaan, käyttöönoton laatuun ja nopeuteen sekä riskien ja muutoksen hallintaan.

SAP on palkinnut erityisen onnistuneita asiakasprojekteja SAP Quality Award -palkinnolla vuodesta 2008 lähtien. Pienet, keskisuuret ja suuret toteutushankkeet kilpailevat omissa kategorioissaan, ja voittajat palkitaan kulta-, hopea- ja pronssipalkinnoin. Kaikki kultaa voittaneet projektit pääsevät ottamaan osaa EMEA Quality Award -kilpailuun. EMEA-alueen voittajat julkistetaan SAPPHIRENOW tapahtumassa Madridissa13–15 marraskuuta 2012.

Vuoden 2012 voittajat Pohjoismaissa ja Baltiassa ovat:

Suurten kategoria:
Kulta: BAE Systems (Kumppani: Computer Sciences Corporation – CSC) – Ruotsi
Hopea: AxFood (Kumppani: Accenture) – Ruotsi
Pronssi: Nokia Siemens Network (Kumppani: Accenture) – Suomi

Keskisuurten kategoria:
Kulta: The LEGO Group (Kumppani: Gavdi) – Tanska
Hopea: Itella Corporation (Kumppani: NorthgateArinso) – Suomi
Pronssi: VR-Group LTD (Kumppani: Tieto Finland Oy) – Suomi

Pienten kategoria:
Kulta: BEST TELEPRODUCTER AB (Kumppani: iStone Colada) – Ruotsi
Hopea: Odfjell SE (Kumppani: SAP) – Norja
Pronssi: UPM-Kymmene Oy (Kumppani: Accenture) – Suomi

SAP
SAP, maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP mahdollistaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan yhdessä ja käyttämään liiketoimintatietoa tehokkaammin. SAP auttaa yli 195 000 asiakasta (sisältää asiakkaat SuccessFactorsin yritysostosta) yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Lisätiedot:

Susanne Kapfer
Director Integrated Communications, SAP Norden
Telefon: +46 (0)8 587 700 00
Mobil: +46 (0)733 587 798
susanne.kapfer@sap.com

Pohjoisranta Burson-Marsteller
Senior Associate
Antti Routto
M: + 358 50 374 1040 antti.routto@pohjoisranta.fi

Annamme mielellämme lisätietoa näistä käyttöönottoprojekteista.