>

Fujitsu mobilisoi SAP:n ja muut yrityssovellukset kuukausimaksulla

SAP ja Fujitsu aloittavat Pohjoismaissa yrityssovellusten mobilisointia helpottavan yhteistyöhankkeen. Fujitsu tarjoaa SAP- ja muiden järjestelmien mobilisoinnin kuukausimaksuun perustuvana palveluna. Uusi hinnoittelumalli madaltaa huomattavasti sovellusten mobiilikäyttöön siirtymisen kynnystä.

TiedoteSovellusten käyttömahdollisuus työpaikan ja kotitoimiston ulkopuolella tuo kiistattomia etuja. Henkilökunnan ajankäytön ja työnteon helpottumisen lisäksi organisaatiot pystyvät kasvattamaan liiketoimintaansa ja löytämään sille täysin uusia kanavia. Samalla niiden palvelukyky kehittyy entisestään. Hyötyjen ansiosta organisaatioiden kiinnostus mobiilikäyttöä kohtaan kasvaa jatkuvasti, mutta toistaiseksi intoa ovat jarruttaneet työläs käyttöönotto ja isot kustannukset.

”Yrityssovellusten mobilisoinnin suurin kynnyskysymys on tähän päivään saakka ollut vaivalloinen käyttöönottoprosessi ja asiakkaalle riskialtis hinnoittelumalli. Tarjoamme Fujitsun kanssa ensimmäisenä maana Pohjoismaissa asiakkaille mahdollisuuden mobilisoida SAP-järjestelmänsä mahdollisimman helposti Fujitsun toimittamana palveluna”, kertoo SAP Finlandin maajohtaja Marika Auramo.

SAP-järjestelmien lisäksi Fujitsu Enterprise Mobility Services -palvelulla voi mobilisoida myös muita sovelluksia. Palvelun piiriin kuuluvat sovelluslisenssien lisäksi tarvittava infrastruktuuri ja tukipalvelut. Käytännössä Fujitsu toimittaa siis asiakkaalle palveluna kaiken, mitä liiketoiminnan prosessien mobilisointi edellyttää.

”Tähän asti asiakas on joutunut itse vertailemaan ja valitsemaan eri teknologioita, hankkimaan mobiililisenssit ja rakentamaan tarvittavat alustat ennen kuin pääsee toteutukseen ja käyttöönottoon valitsemansa palvelutuottajan kanssa. Uuden palvelumallin avulla kaikki järjestyy kokonaisuutena Fujitsun kautta”, sanoo johtaja Irma Jousranta Fujitsusta.

Kuukausimaksu madaltaa kokeilukynnystä

”Yksinkertaisen käyttöönoton ohella Fujitsun mobilisointipalvelun suurin innovaatio on kuukausimaksuun perustuva laskutusmalli. Se antaa prosessien mobilisoinnista kiinnostuneelle organisaatiolle entistä vapaammat kädet tutustua mobilisointiin sitoutumatta palveluun etukäteen useiksi vuosiksi. Uusi palvelumaksumalli merkitsee muun muassa sitä, että tutustumiskynnys madaltuu huomattavasti”, Marika Auramo mainitsee.

”Mobilisoinnista kiinnostuneella organisaatiolla ei useinkaan ole valmista suunnitelmaa siitä, kuinka laajalti jotakin järjestelmää halutaan käyttää. Kun asiakas ei joudu sitoutumaan pysyvästi, pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen tilaisuuden mobiilikäytön hyötyjen omakohtaiseen kokemiseen. Päätöstä laajamittaisemmasta käytöstä ei siis tarvitse tehdä sokkona”, Irma Jousranta kertoo.

Fujitsu Enterprise Mobility Services -palvelu on alustavan aikataulun mukaan tuotantovalmis Suomessa kesällä 2013 ja se laajenee myöhemmin muihin Pohjoismaihin. Palvelun lopullinen kuukausimaksu määräytyy palvelun laajuuden ja käyttötarkoituksen perusteella.

Lisätietoja:

SAP Finland
Maajohtaja
Marika Auramo
p. 040 729 3434, marika.auramo@sap.com

Fujitsu Finland Oy
Johtaja, Enterprise Applications
Irma Jousranta
p. 046 8750 600, irma.jousranta@fi.fujitsu.com

SAP
SAP, maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP mahdollistaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan yhdessä ja käyttämään liiketoimintatietoa tehokkaammin. SAP auttaa yli 195 000 asiakasta (sisältää asiakkaat SuccessFactorsin yritysostosta) yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Fujitsu
Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Yli 170 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 41 miljardia euroa 31.3.2012 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 900 ihmistä. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi