>

Jef Sølvsteen SAP Nordicin Services -liiketoimintayksikön johtoon

SAP on nimittänyt tanskalaisen Jef Sølvsteenin (51) SAP Nordicin Services -liiketoimintayksikön johtoon. Sølvsteenin toimipaikka on Kööpenhaminassa, ja hän tulee vastaamaan myynnistä ja koko SAP Services -liiketoimintayksikön palveluista Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Baltiassa 1. kesäkuuta 2013 alkaen. Uuden tehtävän myötä Sølvsteenista tulee myös SAP Nordicin johtoryhmän jäsen. Johtoryhmää vetää SAP Nordicin toimitusjohtaja Jan Thorell.

SAP:n ratkaisuvalikoima on laajentunut yhdistyneisiin liiketoimintasovelluksiin, analytiikkaan, pilvipalveluihin, mobiilipalveluihin ja muistinvaraiseen teknologiaan. Tämä on merkinnyt SAP:lle siirtymää perinteisestä ERP-konsultoinnista ja käyttöönottopalveluista korkean lisäarvon palveluihin, jotka on kehitetty yrityksille, jotka haluavat uudistaa liiketoimintaansa ja olemassa olevia järjestelmiään.

Sølvsteenin tehtävänä on vahvistaa SAP:n palveluyksikön liiketoiminta-alueita kuten liiketoiminnan konsultointia, innovaatioiden suunnittelua, järjestelmien optimointia, asiakas- ja toimialakohtaisia palveluratkaisuja sekä ylläpitopalveluita SAP Nordicin asiakkaille.

Sølvsteenin edeltäjä on saksalainen Adolfo Hoffmann Linhard, joka johti liiketoimintayksikköä vuodesta 2011. Sølvsteen tulee IBM:ltä, jossa hän toimi kuusi vuotta partnerina sekä IBM Global Business Services -yksikön johdossa. Hänellä on erinomainen maine Pohjoismaissa ja yli 20 vuoden kokemus IT-alalta ja konsultoinnista. Sølvsteen on uransa aikana toiminut SAP-hankkeisiin erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina PwC:llä, johtajana konsultointiyritys Ementorissa sekä partnerina Ernst & Young:lla. Koko uransa ajan Sølvsteen on vastannut erilaisista SAP-toteutuksista ja muutoshankkeista sekä pohjoismaisten että kansainvälisten yritysten ja viranomaisten kanssa.

Lisätietoja:

SAP Nordics

Director Integrated Communications
Susanne Kapfer
T: +46 (0)8 587 700 00
M: +46 (0)733 587 798
susanne.kapfer@sap.com

Manager PR & Communications
Cathrine Thaning
T: +47 6 752 9458
M: +47 4 168 1740
cathrine.thaning@sap.com