>

SAP:n keskisuurille yrityksille tarjoamat ratkaisut saatavilla nyt SAP-HANA -alustalla

SAP:n keskisuurille yrityksille tarjoamat SAP Business All-in-One -ratkaisut ovat nyt globaalisti saatavilla SAP HANA -alustalla. Tämä tarjoaa keskisuurille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää muistivaraista SAP HANA -alustaa analytiikkaan, transaktioihin sekä big datan tarjoamiin suurten tietomäärien hyödyntämiseen. SAP HANA -alusta tarjoaa yhden, keskitetyn tietokannan niin ERP-toiminnoille, BI-ratkaisuille kuin budjetoinnillekin samalla huomattavasti yksinkertaisten IT-ympäristöä.

SAP HANA -alustalla toimivat SAP Business All-in-One -ratkaisut ovat nyt saatavilla 52 maassa, lukuisilla eri kielillä sekä useille toimialoille. SAP:n Business All-in-One- ratkaisuja käyttää 24 000 yritystä maailmanlaajuisesti.

Ratkaisua käytetään yrityksien ydintoimintojen resursointiin eli ERP-prosesseihin. Ratkaisu tarjoaa etukäteen konfiguroidut toiminnot sisältäen myös vaadittavat maakohtaiset lokalisoinnit. Sovelluksen modulaarinen rakenne mahdollistaa useimpien ratkaisujen laajentamisen joko SAP:n tai SAP-partnereiden toimittamilla toimialakohtaisilla lisätoiminnoilla.