>

Shekhar Iyer SAP:n uusi bi- ja big data -alueen globaali johtaja

SAP vahvistaa osaamistaan BI- ja ennakoivan analytiikan liiketoiminta-alueella, kun Shekhar Iyer liittyy SAP:n organisaatioon. Hän vastaa jatkossa globaalisti SAP:n tuoteportfoliosta ja go-to-market-strategiasta BI-, ennakoivan analytiikan ja big data -ratkaisujen alueella. Shekharin hoitaa tehtäviään Tukholmasta käsin.

Shekhar, 42, siirtyy SAP:n palvelukseen SAS Institutesta, missä hän vastasi yhtiön Center of Excellences -toiminnoista. Hänen tehtäviinsä kuului globaalivastuu yhtiön BI-, ennakoivan analytiikan ja tiedonhallinnan ratkaisuista. Ennen SAS Institutea Shekhar toimi eri johtotehtävissä Informaticalla San Franciscossa.

Lisätietoja:

Harri Kammonen, SAP Finlandin lehdistökontaktit

Puhelin: 040 500 1120

Sähköposti: harri.kammonen@manifesto.fi