>

SAP julkaisi positiivisen tuloksen

HelsinkiSAP:n Pohjoismaiden toimitusjohtaja Jan Thorell kommentoi SAP:n vuoden 2013 tulosta Pohjoismaissa:

– Saavutimme läpimurron muistinvaraisten in-memory-järjestelmien markkinoilla kasvamalla 92 % edelliseen vuoteen verrattuna. Olemme nyt siinä asemassa markkinoilla, että voimme kiihdyttää tosiaikaisen tietojenkäsittelyn käyttöä yritysten liiketoiminnassa.

– Toinen merkittävä saavutus meille oli mobiiliratkaisujen ja -alustojen 18 % kasvu edelliseen vuoteen verrattuna. Yritykset ovat nyt tilanteessa, jossa ne aidosti hyödyntävät mobiiliratkaisujen tarjoamia mahdollisuuksia ja tarjoavat asiakkailleen pääsyn tietoon mobiilipäätelaitteiden avulla.

– Vaikka Pohjoismaat ovatkin yleisen käsityksen vastaisesti jäljessä pilvipalvelujen hyödyntämisessä, asiakkaamme ovat kuitenkin selkeästi siirtymässä kohti pilvipalvelujen käyttöä erityisesti, henkilöstöhallinnon, toimittajahallinnan sekä asiakas- ja myynninhallinnan järjestelmissä. Yksistään pilvipohjaisten henkilöstöhallinnan järjestelmien tilaajamäärä kasvoi 75 % edelliseen vuoteen verrattuna.

– Jos vertaamme eri Pohjoismaita keskenään, Ruotsissa organisaatiot panostavat selkeästi enemmän IT-innovaatioiden käyttöön kilpailuetua etsiessään.

– Kaiken kaikkiaan vuosi 2013 oli SAP:lla menestyksekäs Pohjoismaissa kasvumme ollessa yleistä IT-markkinan kasvua suurempaa. Voimme aloittaa vuoden 2014 erittäin vahvoista asemista.

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,
Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120