>

SAP Innovation Forum -tapahtuma ensi viikolla Helsingissä

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP järjestää vuosittaisen SAP Innovation Forum -tapahtuman Finlandia-talossa Helsingissä ensi viikon keskiviikkona 5.3. Tapahtumaa kerää jälleen kokoon satapäisen yleisön yritys- ja IT-johtoa sekä IT-toimialan päättäjiä ja asiantuntijoita.

Tämän vuoden SAP Innovation Forumissa keskitytään IT-toimialan kuumimpiin aiheisiin, kuten muun muassa teolliseen internetiin, analytiikkaan, big dataan sekä pilviratkaisuihin. Samalla eri ryhmätilaisuuksissa esitellään SAP-ratkaisuja ja asiakascaseja.

Tapahtuman pääpuhujina toimivat SAP cloud-liiketoimintojen Euroopan johtaja Steve Hurn, professori Anssi Vanjoki, Konecranesin tietohallintojohtaja Antti Koskelin sekä Onnisen tietohallintojohtaja Terhi Nyyssönen.

Linkki SAP Innovation Forum -tapahtuman sivuille

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,
Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120