>

AP tarjoaa parempaa asiakasymmärrystä pilvestä

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP on julkaissut pilvestä käytettävän SAP Cloud For Customer -ratkaisun, joka muuttaa asiakassuhteen hallinnan kohti asiakkaan syvempää sitouttamista yritykseen. Mobiliteetin, analytiikkaominaisuuksien ja muistivaraisten teknologioiden yhdistäminen yhteen ratkaisuun hyödyttää kaikkia yrityksen funktioita, kuten myynti-, markkinointi- ja palveluorganisaatioita. Uuden ratkaisun ansiosta organisaation eri osien asiakasymmärrys lisääntyy huomattavasti ja asiakastoimenpiteet ovat entistä tehokkaampia.

Uuden ratkaisun keskeiset ominaisuudet ovat: Parempi asiakasymmärrys ennakoivan analytiikan avulla, pääsy mobiilisti asiakasdataan riippumatta käytettävästä sovelluksesta sekä sujuva integroitavuus sekä on-premise-tyyppisiin että pilvessä oleviin HR- ja ERP-ratkaisuihin. Tämä hyödyttää asiakasrajapinnassa työskenteleviä työntekijöitä esimerkiksi myynti- ja palveluorganisaatiossa. Tämän lisäksi SAP tarjoaa toimialakohtaista tukea kaupan ja korkean teknologian yrityksille, jotka voivat nyt paremmin tukea omia kumppaneitaan läpi koko asiakkuuden elinkaaren.

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,
Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120