>

SAP Guinnessin ennätystenkirjaan maailman suurimmalla tietovarastolla

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP on yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa tehnyt Guinnessin ennätystenkirjan hyväksymän ennätyksen maailman suurimmasta tietovarastosta. Tietovarasto sisälsi 12,1 petatavua dataa, joka vastaa 1 000 teratavua tai 1 000 000 gigatavua dataa. Uusi ennätys on neljä kertaa aikaisempaa ennätystä suurempi.

SAP rakensi tietovaraston yhdessä kumppaneidensa BMMsoftin, HP:n, Intelin, NetApp:n ja Red Hatin kanssa hyödyntäen SAP HANA® -alustaa ja SAP® IQ-ohjelmistoa. Tietovaraston kehitys ja testauksen suoritti SAP/Intel Petascale Labin tiimi Santa Clarassa Kaliforniassa ja sen auditoi riippumaton Transaction Processing Council -sertifioitu InfoSizing-niminen yritys.

Lue tästä alkuperäinen englanninkielinen tiedote

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 253 500 asiakasta yli 120 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,

Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120