>

SAP siirtää Ariban ostotoiminnan verkoston HANA-alustalle

Ohjelmistoyhtiö SAP siirtää omistamansa globaalin sähköisen kaupankäynnin ja ostotoiminnan alustan Ariban yhtiön muistivaraiselle SAP HANA -alustalle. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa analyyttinen ostotoiminnanratkaisu Ariba® Spend Visibiliity™ siirrettiin SAP HANA -alustalle ilman käyttökatkoksia. Nyt tuhannet yritykset ja 4,7 miljoonaa käyttäjää voivat hyödyntää liiketoimintatiedon raportteja ja analytiikkaa 100 kertaa aikaisempaa nopeammin.

Toisessa vaiheessa SAP siirtää Ariba® Networkin SAP HANA -alustalle. Tämän ansiosta data latautuu 30 kertaa nopeammin ja ne ovat suoraan käyttäjien hyödynnettävissä. Kun ostotoiminnan projekti, sopimus tai lasku on laitettu vireille Ariban verkostossa, yritykset voivat heti tehdä analyysejä, vaikka ostohinnan vaihteluista, ja reagoida tilanteeseen tosiaikaisesti.

Ariban verkosto on maailman suurin yritysten välinen sähköinen kauppapaikka pilvessä. Vuosittain 1,5 miljoonaa yritystä 190 maassa käy kauppaa Ariban verkostossa yli 500 miljardin dollarin arvosta.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tiedotteeseen