>

SAP siirtää Ariban ostotoiminnan verkoston HANA-alustalle

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP siirtää omistamansa globaalin sähköisen kaupankäynnin ja ostotoiminnan alustan Ariban yhtiön muistivaraiselle SAP HANA -alustalle. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa analyyttinen ostotoiminnanratkaisu Ariba&#174 Spend Visibiliity&#153 siirrettiin SAP HANA -alustalle ilman käyttökatkoksia. Nyt tuhannet yritykset ja 4,7 miljoonaa käyttäjää voivat hyödyntää liiketoimintatiedon raportteja ja analytiikkaa 100 kertaa aikaisempaa nopeammin.

Toisessa vaiheessa SAP siirtää Ariba&#174 Networkin SAP HANA -alustalle. Tämän ansiosta data latautuu 30 kertaa nopeammin ja ne ovat suoraan käyttäjien hyödynnettävissä. Kun ostotoiminnan projekti, sopimus tai lasku on laitettu vireille Ariban verkostossa, yritykset voivat heti tehdä analyysejä, vaikka ostohinnan vaihteluista, ja reagoida tilanteeseen tosiaikaisesti.

Ariban verkosto on maailman suurin yritysten välinen sähköinen kauppapaikka pilvessä. Vuosittain 1,5 miljoonaa yritystä 190 maassa käy kauppaa Ariban verkostossa yli 500 miljardin dollarin arvosta.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tiedotteeseen

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 258 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,
Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120

Susanne Kapfer

Director Integrated Communications,
SAP Pohjoismaat

susanne.kapfer@sap.com
+46 733 587798
+46 733 587 798

Susanne vastaa SAP:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän toimii myös tarvittaessa SAP:n puheenmiehenä mediassa ja vastaa lehdistön kysymyksiin ja tiedusteluihin.