>

SAP Fiorin moderni käyttäjäkokemus nyt osana kaikkia SAP-ratkaisuja

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP ilmoitti SAP Sapphire -konferenssissa, että SAP Fiori ja SAP Screen Personas -ratkaisut ovat nyt sisällytettyinä kaikkiin SAP-ratkaisuihin.

Maailmanluokan käyttäjäkokemuksen mahdollistava SAP Fiori on nyt saatavilla osana kaikkia SAP-ratkaisuja, eikä erillisenä ratkaisuna. Uudistus tarjoaa asiakkaille SAP-ratkaisujen entistä personoidumman, responsiivisemman ja yksinkertaisemman käyttäjäkokemuksen.

SAP tarjoaa asiakkaille, jotka ovat jo hankkineet SAP Fiori ja/tai SAP Screen Personas -ratkaisut, oikeuden vähentää hankintahinta tulevissa ohjelmistohankinnoissa.
SAP on nimittänyt Sam Yenin Chief Design Officerin tehtävään, jossa hän raportoi suoraan Bernd Leukertille, SAP:n johtoryhmän tuotteista ja innovaatiosta vastaavalle jäsenelle.

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 258 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,

Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120

Susanne Kapfer

Lehdistökontakti

Director Integrated Communications,
SAP Pohjoismaat

susanne.kapfer@sap.com
+46 733 587798

Susanne vastaa SAP:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän toimii myös tarvittaessa SAP:n puheenmiehenä mediassa ja vastaa lehdistön kysymyksiin ja tiedusteluihin.