>

SAP julkisti pilvipohjaiset SAP Simple Finance -ratkaisut talousjohtajille

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP on julkistanut SAP Simple Finance -ratkaisut, jotka tuovat SAP Cloud -pilvipalvelujen helpouden ja yksinkertaisuuden talousosastojen käyttöön.

Johtavana finanssisektorin palveluntarjoajana SAP työskenteli tiiviisti asiakkaidensa kanssa tunnistaakseen taloushallinnon monimutkaisimmat tehtävät ja tehdäkseen niistä yksinkertaisempia suorittaa. Tuloksena syntyi reaaliaikaista tietoa talousjohtajille tuottava SAP Simple Finance, joka toimii muistivaraisella SAP HANA -alustalla.
SAP Simple Finance hyödyntää SAP HANA -alustan uusia taloushallinnon toiminnallisuuksia ja tarjoaa näin uuden ja yksinkertaisen käyttökokemuksen. Ratkaisun saa käyttöön SAP HANA Enterprise Cloud -palvelussa tilauspohjaisella toimitusmallilla, minkä ansiosta talousosaston on helppoa ottaa ratkaisut käyttöön.

Nykyiset SAP-asiakkaat voivat siirtyä SAP Simple Finance -käyttäjiksi siirtämällä nykyiset taloushallinnon toiminnot SAP HANA Enterprise Cloud -palveluun.

Uudet ratkaisut voi helposti integroida laajaan joukkoon muita SAP:n pilvipohjaisia ratkaisuja, kuten henkilöstöhallinta, ostotoiminta, myynti ja markkinointi, sekä Ariba Networkiin, mikä mahdollistaa maailman laajimman yritysten välisen kauppapaikan hyödyntämisen.

Uusissa ratkaisuissa on useita uusia ominaisuuksia:

  • Keskitetty tieto (single source of truth) transaktioiden ja analytiikan välillä, mikä virtaviivaistaa ja eliminoi datan kiertoaikaa ja yhteensovittamista.
  • Uudet “lennosta” ominaisuudet, jotka muuttavat taloushallinnon prosesseja, kuten kuukauden päättämisen, reaaliaikaisiksi.
  • Innovatiivinen, nopea suunnittelu ja ennustaminen yhdistettynä ennakoivaan analytiikkaan, minkä ansiota voidaan löytää uusia liiketoimintamalleja ja arvioida niiden välittömiä vaikutuksia yrityksen tulokseen.
  • Uudet raportointi- ja analytiikkaominaisuudet sekä suora pääsy kaikkeen tietoon.
  • Yhteys sidosryhmiin reaaliajassa, mikä edesauttaa yhteistyötä asiakkaiden, tavarantoimittajien, pankkien ja viranomaisten kanssa.
  • Ominaisuudet viranomaisvaatimusten täyttämiseksi globaalisti eri valuutta-alueilla, kielillä ja toimialoilla sekä jatkuvaa riskianalyysiä varten.

Linkki alkuperäiseen tiedotteeseen

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 258 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,

Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120

Susanne Kapfer

Lehdistökontakti

Director Integrated Communications,
SAP Pohjoismaat

susanne.kapfer@sap.com
+46 733 587798

Susanne vastaa SAP:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän toimii myös tarvittaessa SAP:n puheenmiehenä mediassa ja vastaa lehdistön kysymyksiin ja tiedusteluihin.