>

SAP kumppaneineen tarjoamaan toimialakohtaisia ratkaisuja pilvestä

Ohjelmistoyhtiö SAP julkisti suunnitelmansa tarjota toimialakohtaisia ratkaisuja pilvestä. Ratkaisuissa yhdistyvät SAP:n pitkä asiantuntemus toimialakohtaisista liiketoimintaprosesseista yhtiön maailmanlaajuisen kumppaniekosysteemin ja asiakaskunnan osaamiseen ja luovuuteen. Tavoitteena on, että SAP, sen kumppanit sekä asiakkaat innovoivat yhteistyössä pilvipalveluratkaisuja eri toimialoille.

Tavoitteen saavuttamiseksi SAP on luonut oman Industry Cloud -organisaation. Se hyödyntää yhtiön toimialakohtaista osaamista ja vahvuuksia tehtävässään laatia road mapin toimialakohtaisille pilvipalveluille.

Kehitettävät toimialakohtaiset pilviratkaisut on tarkoitettu toimimaan SAP HANA -alustalla, ja asiakas saa ne käyttöön SAP HANA Enterprise Cloud -palvelun kautta. Ratkaisujen odotetaan tarjoavan asiakkaille erikoistuneita, seuraavan sukupolven liiketoimintaprosesseja ja intuitiivisia rajapintoja, jotka voidaan ottaa käyttöön helposti ja nopeasti julkisessa, yksityisessä tai hybridimallin pilvi-infrastruktuurissa riippuen siitä, mikä malli palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten.

SAP kumppaneineen tekee jo nyt aktiivisesti yhteistyötä seuraavilla toimialoilla toimialakohtaisten sovellusten parissa: kemia, rahoituspalvelut, terveydenhuolto, korkeakoulutus ja tutkimus, teollisuuden koneet ja komponentit, asiantuntijapalvelut, julkiset palvelut, vähittäiskauppa, urheilu, matkailu ja liikenne.

Linkki alkuperäiseen tiedotteeseen