>

SAP kumppaneineen tarjoamaan toimialakohtaisia ratkaisuja pilvestä

HelsinkiOhjelmistoyhtiö SAP julkisti suunnitelmansa tarjota toimialakohtaisia ratkaisuja pilvestä. Ratkaisuissa yhdistyvät SAP:n pitkä asiantuntemus toimialakohtaisista liiketoimintaprosesseista yhtiön maailmanlaajuisen kumppaniekosysteemin ja asiakaskunnan osaamiseen ja luovuuteen. Tavoitteena on, että SAP, sen kumppanit sekä asiakkaat innovoivat yhteistyössä pilvipalveluratkaisuja eri toimialoille.

Tavoitteen saavuttamiseksi SAP on luonut oman Industry Cloud -organisaation. Se hyödyntää yhtiön toimialakohtaista osaamista ja vahvuuksia tehtävässään laatia road mapin toimialakohtaisille pilvipalveluille.

Kehitettävät toimialakohtaiset pilviratkaisut on tarkoitettu toimimaan SAP HANA -alustalla, ja asiakas saa ne käyttöön SAP HANA Enterprise Cloud -palvelun kautta. Ratkaisujen odotetaan tarjoavan asiakkaille erikoistuneita, seuraavan sukupolven liiketoimintaprosesseja ja intuitiivisia rajapintoja, jotka voidaan ottaa käyttöön helposti ja nopeasti julkisessa, yksityisessä tai hybridimallin pilvi-infrastruktuurissa riippuen siitä, mikä malli palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten.

SAP kumppaneineen tekee jo nyt aktiivisesti yhteistyötä seuraavilla toimialoilla toimialakohtaisten sovellusten parissa: kemia, rahoituspalvelut, terveydenhuolto, korkeakoulutus ja tutkimus, teollisuuden koneet ja komponentit, asiantuntijapalvelut, julkiset palvelut, vähittäiskauppa, urheilu, matkailu ja liikenne.

Linkki alkuperäiseen tiedotteeseen

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 258 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

Aiheeseen liittyvät / Yhteyshenkilöt

Harri Kammonen

Lehdistökontakti

SAP Finlandin lehdistökontaktit,

Viestintätoimisto Manifesto

harri.kammonen@manifesto.fi
+358 40 5001120

Susanne Kapfer

Lehdistökontakti

Director Integrated Communications,
SAP Pohjoismaat

susanne.kapfer@sap.com
+46 733 587798

Susanne vastaa SAP:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän toimii myös tarvittaessa SAP:n puheenmiehenä mediassa ja vastaa lehdistön kysymyksiin ja tiedusteluihin.