>

SAP tukee uutta iOS8-mobiilikäyttöjärjestelmää

Ohjelmistoyhtiö SAP ilmoitti, että yhtiön tarjoamat mobiiliratkaisut tukevat nyt uutta iOS8-mobiilikäyttöjärjestelmää ja sitä hyödyntäviä laitteita, mukaan lukien uusi iPhone 6 -älypuhelin. Tuki koskee SAP® Mobile Platform -, SAP Mobile Secure – ja mobile apps -ratkaisuja. Samalla yhtiö kertoi tuovansa markkinoille uusia augmentoidun todellisuuden sovelluksia varasto- ja kenttätyöntekijöiden tarpeisiin. SAP ilmoitti julkistuksista parhaillaan Las Vegasissa järjestettävässä Super Mobility Week -tapahtumassa.

”Tänä päivänä yritysten IT-osastojen täytyy tukea useita eri mobiilikäyttöjärjestelmiä, varsinkin jos omien laitteiden käyttö yrityksessä on sallittua. SAP:in ratkaisuilla voidaan hallita laitteita, dataa, sovelluksia ja käyttäjiä niin iPhone 6 -, Android- kuin Win8-alustoillakin”, sanoo johtaja Rick Costanzo, joka vastaa SAP:in mobiiliratkaisuista globaalisti.

SAP tarjoaa nyt tuen SAP Mobile Platform -alustalla toimiville iOS8-pohjaisille sovelluksille. Tuki laajenee jatkossa koskemaan myös SAP Mobile Platform -kehitystyökalujen seuraavaa ohjelmistoversiota. SAP Mobile Platform -alustan avulla yritykset voivat rakentaa, ottaa käyttöön ja hallita mobiilisovelluksia.

Tietoturva on tärkeässä roolissa uusia päätelaitteita käyttöönotettaessa. Siksi on tärkeää, että SAP:in oma mobiilialusta tarjoaa heti tuen uudelle iOS8-käyttöjärjestelmälle. Pelkästään SAP:in henkilöstöllä on maailmanlaajuisesti käytössään 66 600 iPhonea ja iPadia. SAP tukee sekä henkilöstönsä että asiakkaidensa laitteita SAP Mobile Secure -ratkaisun avulla.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tiedotteeseen

Sovelluksia augmentoituun todellisuuteen

SAP esitteli Las Vegasissa tulevia augmentoidun todellisuuden sovelluksiaan. SAP AR Warehouse Picker -mobiilisovelluksen avulla varastotyöntekijät voivat käyttää työssään älylaseja. Niiden avulla varastotyöntekijä voi esimerkiksi ottaa vastaan visuaalista tietoa ja käyttää puheentunnistusta.

SAP AR Service Technician -mobiilisovelluksen avulla kenttätyötä tekevät voivat hyödyntää visuaalisia työohjeita tai ottaa etäyhteyden toiseen asiantuntijaan paikan päältä. Puheentunnistus mahdollistaa useita eri toimintoja, kuten 3D-mallinnuksen ja työvaiheiden selaamisen.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tiedotteeseen