>

SAP vei päätökseen Concurin yritysoston

Ohjelmistoyhtiö SAP ilmoitti, että se on saattanut päätökseen matkahallinnan ja -kulujen sovelluksia kehittävän Concur Technologiesin yritysoston. Kyseessä on SAP:n tähän asti suurin yrityskauppa. Nyt tehty yritysosto yhdessä SAP:n viimeaikaisten Ariban ja Fieldglassin ostojen kanssa vahvistavat huomattavasti SAP:n asemaa pilvessä toimivien sähköisten liiketoiminnan verkostojen tarjoajana.

Ariban verkosto on maailman suurin yritysten välinen sähköinen kauppapaikka pilvessä. Fieldglassin pilvessä sijaitsevan verkoston avulla yritys voi löytää tilapäistä työvoimaa nopeasti ja joustavasti.

Sähköiset liiketoiminnan verkostot muodostavat nyt SAP:n liiketoiminnan kolmannen strategisen tukijalan yrityssovellusten ja teknologia-alustan rinnalla. Sähköisten verkostojen avulla yritykset voivat ostaa ja myydä tavaroita, palveluita, matkoja ja tietoja joustavasti ja kysyntälähtöisesti maailmanlaajuisesti.

SAP Finlandin maajohtaja Taira Tepponen uskoo sähköisten liiketoiminnan verkostojen merkityksen kasvavan myös suomalaisten yritysten keskuudessa. ”Haluamme tarjota yrityksille samankaltaisen helppouden ja hyödyt mitä sosiaalisten verkostojen palvelut tarjoavat kuluttajille tänä päivänä. Jatkossa yritysten kyky käyttää sähköisiä liiketoiminnan verkostoja nousee tärkeäksi kilpailutekijäksi alati kasvavassa verkottuvassa taloudessa,” Tepponen sanoo.

Concur toimii omana liiketoimintayksikkönä SAP:n organisaation sisällä olemassa olevan johdon vetämänä. Concurin palvelut ovat nyt saatavilla SAP:sta.

Linkki englanninkieliseen tiedotteeseen