>

SAP kasvaa pilvipalveluiden ja reaaliaikaisen liiketoiminnan ratkaisujen johdolla Pohjoismaissa

Ohjelmistoyhtiö SAP:n Pohjoismaiden ja Baltian toimitusjohtaja Jan Thorell kommentoi yhtiön vuoden 2014 tulosta Pohjoismaissa:

“Vuosi 2014 toi muutoksen pohjoismaisten yritysten ohjelmistoinvestointeihin niiden panostaessa entistä enemmän pilvipohjaisiin ja reaaliaikaisen liiketoiminnan ratkaisuihin. Voimme ilolla raportoida jälleen uudesta ohjelmistomyynnin ennätysvuodesta Pohjoismaissa.”

”Liikevaihtomme kasvu Pohjoismaissa oli kaksinumeroista ja sitä siivittivät nopeimmin kasvavimmat liiketoiminta-alueemme: SAP HANA -alusta ja SAP:n pilvipohjaiset ratkaisut. Yhdessä ne muodostavat yli puolet SAP:n vuoden 2014 ohjelmistojen ja niihin liittyvien palveluiden liikevaihdosta Pohjoismaissa.”

”Kysynnän voimakas kasvu niin olemassa olevien kuin uusienkin asiakkaiden keskuudessa on osoitus strategiamme toimivuudesta. Sen tavoitteena on yksinkertaistaa yritysohjelmistojen käyttöä, käyttöönottoa ja hallintaa, mikä tarjoaa suuret hyödyt niin tietohallintojohtajalle kuin liiketoimintajohdollekin.”

“Uskon, että vuoden 2015 aikana SAP HANA -alustan ja pilvipohjaisten ratkaisujemme käyttöönotto kasvaa edelleen, erityisesti asiakas-intensiivisillä aloilla sekä finanssipalveluiden ja kaupan sektoreilla.”

Linkki SAP:n vuoden 2014 englanninkieliseen tulostiedotteeseen