>

Uudet SAP S/4 HANA -yrityssovellukset nyt myös pilviversiona

Ohjelmistoyhtiö SAP julkisti tänään SAP S/4HANA -yrityssovellusten pilviversion. SAP S/4HANA on yhtiön viime helmikuussa julkistama uusi yrityssovellusten kokonaisuus, joka on rakennettu muistinvaraisen SAP HANA -teknologia-alustan päälle. SAP S/4HANA:n pilviversio tarjoaa asiakkaille nyt entistä paremmat mahdollisuudet yksinkertaistaa tietotekniikan käyttöä liiketoiminnassa.

Markkinointi- ja asiantuntijatoimialoille tarjolla olevat liiketoimintaskenaariot mahdollistavat nyt koko yrityksen liiketoiminnan pyörittämisen pilvestä. Ratkaisu tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnallisuudet, kuten talouden, kirjapidon, projektinhallinnan, ostotoiminnan, myynnin, valmistuksen, ylläpidon ja tuotteen elinkaaren hallinnan skenaariot.

SAP S/4HANA:n pilviversion myötä SAP tarjoaa nyt natiivin integraation yhtiön muihin pilviratkaisuihin, kuten SuccessFactorsiin (HR-ratkaisu) ja Aribaan (ostotoiminnan ratkaisu) sekä integraation SAP hybris Marketing -, Fieldglass- ja SAP JAM -ratkaisuihin. Asiakkaat voivat nyt toteuttaa IT-strategiaansa omassa tahdissaan ja tarpeidensa mukaan hyödyntämällä näitä integraatiomahdollisuuksia.

SAP S/4HANA:n pilviversio on suunniteltu siten, että se on helposti yhdistettävissä globaaleihin liiketoimintaverkostoihin, kuten Ariba Networkiin ja Concuriin. Pilviversio myös mahdollistaa asiakkaille helpomman tavan ottaa käyttöön hybridi-malleja, jossa on-premise- ja pilviratkaisut ovat integroituja toimimaan saumattomasti yhdessä.

Tämän lisäksi SAP HANA Cloud Platform toimii lisäalustana ja ketteryyden mahdollistajana pilviversiolle. Tämä ansiosta asiakkaat ja kumppanit voivat rakentaa uusia toiminnallisuuksia SAP S/4HANA:n päälle joko integroimalla siihen muiden (ei SAP:n) ratkaisujen toiminnallisuuksia tai rakentamalla kokonaan uusia toiminallisuuksia.

Sekä olemassa olevat että uudet asiakkaat voivat ottaa SAP S/4HANA:n pilviversion käyttöön helposti tilauspohjaisena. SAP toimittaa uusia päivityksiä ohjelmistoihin kvarttereittain. SAP tarjoaa ratkaisuun ennalta suunnitellut migraatiot ja järjestelmäkonversiot pilvessä sekä ohjatut konfiguroiti- ja käyttöönottopaketit nopeampaa käyttöönottoa varten.

Linkki englanninkieliseen tiedotteeseen