>

Headstart toimittaa Jokereille SAP-pilvisovellukset asiakkuudenhallintaan

Liiketoimintaratkaisuja ja palveluita toimittava Headstart Oy ja jääkiekkoseura Jokerit Hockey Club Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Headstart toimittaa Jokereille pilvipohjaiset SAP Cloud for Customer -asiakkuudenhallinnan sovellukset. Jokereiden tavoitteena on tehostaa b-to-b-asiakkaille kohdistuvaa myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia. Headstart vastaa sovellusten käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityspalveluista.

”Olemme iloisia saadessamme Headstartista ja SAP:sta vahvan ja laadukkaan parivaljakon tukemaan Jokereiden liiketoiminnan kehittämistä. Jokerit haluaa olla KHL:n laadukkain organisaatio. Siksi SAP:n vahva osaaminen ja panostukset urheiluliiketoimintaan ja erityisesti jääkiekkoon olivat tärkeä referenssi kumppania valittaessa”, sanoo Jokerit Hockey Club Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kohonen

”On hienoa, että myös suomalaista urheiluliiketoimintaa johdetaan maailman luokan järjestelmäratkaisujen tukemana. Olemme iloisia, että panostuksellamme moderneihin SAP Cloud-ratkaisuihin ja uusiin toimialoihin voidaan tukea suomalaisten yritysten kasvuponnisteluita. Jokerit on hyvä esimerkki siitä, että toiminnanohjausjärjestelmien eduista hyötyvät myös muut kuin teollisuusyritykset. Olemme hyvin innostuneita Jokerien liiketoiminnasta ja haluamme toimia kansainvälisestikin edelläkävijänä tällä alueella”, sanoo Headstartin toimitusjohtaja Pasi Mantila.

”SAP on jo pitkään panostanut erilaisten ratkaisujen kehittämiseen niin urheilun kuin urheiluliiketoiminnankin tarpeisiin. Siksi on hienoa, että Suomen kirkkain urheilubisneksen brändi Jokerit ottaa käyttöön SAP:n ratkaisut yhteistyössä kokeneen ja ammattitaitoisen kumppanimme Headstartin avulla. Yritykset panostavat tällä hetkellä voimakkaasti pilvipohjaisten sovellusten käyttöönottoon mm. henkilöstö-, talous- ja asiakkuudenhallinnan alueilla. Pilvisovellusten skaalautuvuus ja selkeä kustannusrakenne madaltavat selvästi yritysten kynnystä investoida ratkaisuihin”, sanoo SAP:n kumppaniyhteistyöstä Suomessa vastaava Arto Saarinen.

Pilvipalvelut tarjoavat erityisesti pk-yrityksille joustavan ja helpon tavan ottaa käyttöön yrityssovelluksia. Pilvipohjaiset sovellukset ovat valmiiksi paketoituja kokonaisratkaisuja, jolloin liiketoimintaprosessit ovat valmiiksi määriteltyjä ja käyttöönotto on nopeaa. Pilvisovellusten käytöstä maksetaan käytön mukaan, mikä tekee hinnoittelusta läpinäkyvää ja ennakoitavaa. Pilvipalvelujen etuna on myös niiden skaalautuvuus liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

SAP on tehnyt pitkään yhteistyötä eri urheilulajien kanssa tuodakseen teknologian osaksi urheiluviihdettä, -johtamista ja valmentamista: koripallo (NBA), amerikkalainen jalkapallo (NFL), jääkiekko (NHL, San Jose Sharks, Tšekin jääkiekkomaajoukkue, Saksan jääkiekkoliiga DEL), jalkapallo (Saksan Jalkapalloliitto/maajoukkue, Bayern Munchen), tennis (naisten ammattilaiskiertue WTA) sekä purjehdus (Extreme Sailing, Suomen Purjehdusliiga/Suomen Purjehdus ja Veneily ry), autourheilu (Formula 1/ Mercedes McLaren).

Lisätietoa SAP Cloud for Customer -ratkaisuista.

Lisätietoa SAP Sports and Entertainment -ratkaisuista.

Lisätietoja:

Jukka Kohonen, toimitusjohtaja, Jokerit Hockey Club Oy

Puhelin: 040 702 5957

Sähköposti: jukka.kohonen(at)jokerit.com

Pasi Mantila, Headstart Oy

Puhelin: 050 330 9992

Sähköposti: pasi.mantila(at)headstart.fi

Arto Saarinen, Partner Alliance Manager, SAP Finland Oy

Puhelin: 040 7064632

Sähköposti: arto.saarinen(at)sap.com

Jokerit

Jokerit on vuonna 1967 perustettu jääkiekkoseura, joka pelaa ensimmäisenä suomalaisjoukkueena Euroopan kovimmassa liigassa KHL:ssä. Ensimmäisellä kaudellaan joukkue sijoittui 28 joukkueen sarjassa kuudenneksi. Helsingin Hartwall Arenassa otteluita kävi seuraamassa 390 000 katsojaa, joka on historian suurin suomalaisen urheiluseuran yleisömäärä yhden kauden aikana.

Headstart

Headstart toimii asiakkaan kumppanina mahdollistaen yritysten liiketoiminnan kehittämisen SAP-teknologiaa hyödyntämällä ja toimittamalla yrityksille SAP-ratkaisut koko elinkaaren ajan. Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa noin 50 kokenutta SAP-konsulttia. Headstart on lisäksi Suomen edustaja kansainvälisessä United VARs – SAP-jälleenmyyntikumppanien yhteisössä, jonka kautta palvelut ulottuvat yli 70 maahan. Lisätietoja www.headstart.fi ja www.united-vars.com.