>

Pasafin SAP:n kumppaniksi Suomessa

Ohjelmistoyhtiö SAP ja henkilöstöhallinnon tietotekniikkaratkaisuja toimittava Pasafin Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Suomessa. Sopimuksen mukaan Pasafin toimii jatkossa SAP SuccessFactors -ratkaisujen jälleenmyynti- ja implementointikumppanina. SAP SuccessFactors on SAP:n pilvipohjainen henkilöstöhallinnon sovelluskokonaisuus.

”Pilviteknologia muuttaa vauhdilla koko ohjelmistotoimialaa. Käyttöönottoprojektit ovat entistä lyhyempiä, ja yritykset hyödyntävät järjestelmien standardiprosesseja. Kaikki asiakkaat saavat ohjelmistopäivitykset neljä kertaa vuodessa, mikä näkyy myös alhaisina käyttökustannuksina. Toimitusmallien muuttuessa myös pilviratkaisuja toimittavien kumppaneiden profiili muuttuu. Nyt myös Pasafinin kaltaiset pienet, oman alueensa huippuasiantuntijayritykset voivat vastata pilviratkaisujen toimittamisesta suurillekin asiakkaille”, sanoo SAP:n SuccessFactors -liiketoimintojen pohjoismaiden johtaja Antti Soini.

”Yritykset panostavat tällä hetkellä runsaasti voimavaroja kyvykkyyksien johtamiseen ja hallintaan. Samalla esimiesten olisi kyettävä johtamaan tiimejään entistä paremmin. Yritykset etsivät tehtävään kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä järjestelmiä. SAP SuccessFactorsin kaltaisten pilvipohjaisten HR-sovellusten kysyntä markkinassa onkin tänä päivänä voimakasta. SAP-kumppanuuden ansiosta voimme nyt vastata entistä paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin”, sanoo Pasafinin perustaja Anne Hiljanen.

Pasafin on vuonna 2005 perustettu henkilöstöhallinnon ratkaisuihin keskittynyt yritys. Se auttaa asiakkaita HR-ratkaisujen konsultoinnissa, käyttöönotossa ja ylläpidossa. Yhtiön palveluksessa on 12 työntekijää ja asiakkaina niin kotimaisia pk-yrityksiä kuin kansainvälisiä pörssiyhtiöitä.

SAP SuccessFactorsilla on maailmanlaajuisesti noin 4 000 asiakasta ja 27 miljoonaa käyttäjää 60 eri toimialalla. Ratkaisua käytetään yli 177 maassa 37 kielellä. SAP ilmoitti taannoin, että se on saavuttanut 1 000 asiakkaan rajapyykin Euroopassa. SAP SuccessFactors on laajasti käytetty myös Pohjoismaissa ja Suomessa. Asiakkaita ovat mm. Axfood, Cargotec, OP-Pohjola ja Metso. SAP SuccessFactors sopii kaiken kokoisille yrityksille ja se on helposti integroitavissa yrityksen muihin järjestelmiin.

Lisätietoja:

Janne Liukkonen, toimitusjohtaja, Pasafin Oy

P.: 040 752 0700

s-posti: janne.liukkonen(at)pasafin.fi

Anne Hiljanen, hallituksen puheenjohtaja, Pasafin Oy

P.: 040 523 1000

s-posti: anne.hiljanen(at)pasafin.fi