>

SAP vie koko analytiikan pilveen

Ohjelmistoyhtiö SAP tuo markkinoille pilvipohjaisen SAP Cloud for Analytics -palvelun, joka kokoaa yhteen kaikki analytiikkatyökalut. Palvelu on rakennettu SAP HANA Cloud -teknologia-alustan päälle ja se on yhteensopiva muiden SAP-sovellusten sekä kolmansien osapuolten sovellusten, kuten esimerkiksi Google Docs – ja Google Sheets -sovellusten, kanssa. Analytiikkatyökalut mahdollistavat liiketoiminnan suunnittelun, ennakoivan analytiikan sekä business intelligencen, joiden avulla käyttäjät voivat reaaliaikaisesti mitata yrityksen suorituskykyä, analysoida trendejä sekä tehdä ennusteita.

“Markkinoilta tänä päivänä saatavien analytiikkaratkaisujen haasteena on niiden ominaisuuksien, kuten visualisoinnin ja ennustamisen, siilomaisuus. SAP Cloud For Analytics on uusi pilvipohjainen kokonaisratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälle helpon tavan etsiä ja visualisoida dataa sekä käyttää sitä liiketoiminnan suunnittelussa ja ennustamisessa”, sanoo SAP Platform Solutions -liiketoiminnan johtaja Steve Lucas.

SAP toimittaa SAP Cloud for Analytics -ratkaisun täysin skaalautuvassa, monen käyttäjän ympäristössä, minkä ansiosta yksittäiset käyttäjät tai koko yritys voivat ottaa sen nopeasti käyttöön. Keskeiset hyödyt asiakkaille ovat:

  • Business intelligencen, suunnittelun, budjetoinnin ja ennustavan analytiikan toiminnallisuudet yhdistettynä samaan, täysin pilvipohjaiseen ratkaisuun.
  • Ratkaisun sisältämät työnkulut mahdollistavat sen, että reaaliaikaiset analyysit johtavat konkreettisiin toimenpiteisiin.
  • Kun käyttäjällä on pääsy kaikkeen dataan, hän voi helposti etsiä, kasata, yhdistää ja sekoittaa mitä tahansa data, isoa tai pientä, joko pilvessä tai omissa järjestelmissä.
  • Ratkaisu hyödyntää luotettavaa ja skaalautuvaa alustaa, ja sen joustava ja intuitiivinen käyttöliittymä on suunniteltu suoraan yrityskäyttöön.
  • Taloushallinnon ammattilaiset ja yritysanalyytikot voivat nopeasti ja helposti rakentaa yhtenäisiä suunnittelumalleja ja data-analyysejä sekä tehdä yhteistyötä yrityksen eri osien kanssa.
  • Kyky tunnistaa markkinatrendejä sosiaalisen median data-analyyseistä, jotta yritys voi sovittaa varaston tilan ja markkinakysynnän.

“SAP ja Google haluavat yhteistyössä tarjota asiakkaille entistä paremmat analytiikkaratkaisut. Uusien innovaatioiden ansiosta Google Apps for Work -sovellusten käyttäjät voivat upottaa, päivittää ja muokata SAP Cloud for Analytics -sisältöä suoraan Google Docs – ja Google Sheets -sovelluksissa”, sanoo Google Apps johtaja Prabhakar Raghavan.

Linkki englanninkieliseen tiedotteeseen