>

​SAP yksinkertaistaa digitaalisen mainonnan

Ohjelmistoyhtiö SAP astui digitaalisen mainonnan markkinoille yhtiön vuoden suurtapahtumassa SAPPHIRENOWssa, Orlandossa ja julkisti SAP Exchange Media (SAP XM) –alustansa.

SAP XM on integroitu verkkomediaratkaisu, joka yhdistää suoraan mainostajat ja julkaisijat pilvipalvelussa, joka perustuu SAP HANA -alustaan.

SAP XM:n tutkimusyhtiö Forresterilla teettämän selvityksen mukaan 90 prosenttia tutkituista mainostajista ja mediayhtiöistä piti uutta digitaalisen mainonnan ostamismallia arvokkaana. SAP XM on integroitu ohjelmistoratkaisu, joka tuo yhteen ostajat ja myyjät tavalla, jossa samalla välittäjien rooli vähenee. Uusi malli lisää prosessien läpinäkyvyyttä sekä tehostaa niitä. Reaaliaikaiseen teknologiaan perustuva SAP XM on suunniteltu maksimoimaan mainostajan sijoitetun pääoman tuottoa mediainvestoinneissa.

Näin mainostajat hyötyvät:

  • Saavat täyden läpinäkyvyyden ja kontrollin reaaliaikaisesti läpi koko mainonnan roi-analytiikan ja kampanjan hallinnan.
  • Tulosprosentti kasvaa äärimmäisen hyvin kohdennetulla mainonnalla läpi koko kuluttajakokemuksen. Ratkaisun ensiluokkaisten targetointi- ja profilointiominaisuuksien avulla mainostaja pystyy tarjoamaan oikean viestin, oikealle kohdeyleisölle ja oikeassa kanavassa.
  • Lisää kaikkinaista tehokkuutta hyödyntämällä ainutlaatuista ja suoraa interoperatiivisuutta mainostajan ja julkaisijan välillä ja samalla eliminoi vilpillisen toiminnan mahdollisuudet tarjoamalla reaaliaikaisen yhteyden julkaisijan myyntitietoihin.
  • Tarjoaa yksinkertaiset prosessit, korkeatasoisen, intuitiivisen käyttäjäkokemuksen.

”SAP XM muuttaa liiketoimintojen tavan tehdä digitaalista markkinointia”, sanoo SAP XM:n johtaja ja perustaja Dr. Wolfgang Faisst.

Pilottikampanjoita ja testejä on meneillään joissakin maailman suuryrityksissä, kuten Beiersdorfissa (NIVEA), Deutsche Postissa ja  EY:ssa.

Lue tiedote kokonaisuudessaan http://wp.me/p6UXKd-yaC

*Tutkimusyhtiö Forresterin Optimize Your Programmatic Online Ad Buying and Selling Model –selvitys on ladattavissa osoitteesta www.sapexchange.media