>

Microsoftin ja SAP:n yhteistyö ennakoi uuden aikakauden kumppanuutta – vauhdittavat digitransformaatiota pilviratkaisuissa

SAP ja Microsoft ilmoittivat SAP:n vuosittaisessa SAPPHIRE NOW –tapahtumassa Orlandossa laajoista suunnitelmista tukea SAP HANA -alustan yhteentoimivuutta Microsoftin Azure-pilvialustalla. Tarkoituksena on myös helpottaa integraatiota Microsoft Office 365:n ja SAP:n pilviratkaisujen välillä ja tehostaa ja parantaa tietoturvaa asiakkaiden SAP Fiori -sovelluksissa.

“Microsoft keskittyy vahvistamaan organisaatioiden kykyä rakentaa älykkäitä järjestelmiä ja edistää digitaalista transformaatiota”, Microsoftin pääjohtaja Satya Nadella sanoo. “Yhdessä SAP:n kanssa tuomme integraation omien kollaboraatiotyökalujemme, uusien näkemysten datasta sekä uudenaikaisten pilviratkaisujen välillä uudelle tasolle ja hyödynnämme uusia mahdollisuuksia.”

“Uskomme, että IT-maailmassa nähdään vallankumouksellisia kumppanuuksia, jotka avaavat asiakkaille mahdollisuuden kasvattaa tuottavuuttaan tavalla, joka perinteisillä alustoilla ja sovelluksilla ei ole ollut mahdollista”, SAP:n pääjohtaja Bill McDermott sanoo.

SAP ja Microsoft tekevät yhteistyötä luodakseen loppukäyttäjäkokemuksen, joka perustuu uudenlaisiin oivalluksiin, yhteensopivuuteen sekä ketteryyteen.

Uusi käyttöönottovaihtoehto: SAP HANA Microsoftin Azure-pilvessä

SAP HANA yhdistettynä Microsoftin Azure-pilviratkaisuun antaa kaikkien teollisuusalojen yrityksille mahdollisuuden jakaa kriittisiä, ydinliiketoiminnan kannalta tärkeitä sovelluksia ja tehdä data-analytiikkaa maailmanlaajuisesti, mutta samalla täyttäen yritysten vaativat tietoturva- ja compliance-vaatimukset. Yhteistyö sertfioi SAP HANA -pohjaisen kehitystyön ja testauksen Azuressa. Uudet ratkaisut SAP HANAlle on suunniteltu helpottamaan yritysten suurimpien ja vaativimpien toimintojen suorittamista. Yhteistyön ensimmäiset käyttöönottajat, kuten Coats, Rockwell, ja Nortek, ovat jo kertoneet saaneensa selkeitä hyötyjä SAP HANA –ratkaisun ja Azure-alustan yhdistämisestä.

Pilvipalveluintegraatiot: Julkiset pilviratkaisut SAP:sta ja Office 365:

Uusi integraatio yritysten välillä nivoo yhteen Office 365 –kommunikaatiopalvelut, -kollaboraatiotyökalut, -kalenterin, -dokumentit ja muun datan SAP:n pilviratkaisuun, joka pitää sisällään Concur-, SAP Fieldglass-, SAP SuccessFactors,- ja SAP Ariba -ratkaisut. Kaikki ratkaisut parantavat työn tuottavuutta.

Microsoft ja SAP esittelevät SAPPHIRENOWssa joitakin integraatioita Office 365:n ja SAP:n pilviratkaisujen välillä. Uudet ominaisuudet ovat tarjolla asiakkaille vuoden 2016 kolmannella vuosineljänneksellä. Suunnitelmissa on myös julkistaa uusia integraatio-ominaisuuksia.

Joustavuus pilvipalvelussa: Hallinnointi ja Custom SAP Fiori –sovellusten turvallisuus

SAP antaa asiakkailleen mahdollisuuden rakentaa ja laajentaa mobiilia Hybrid SAP Fiori –sovellusta avoimiin standardeihin perustuvalla SAP HANA –pilvialustalla. Osana tätä kokonaisuutta asiakkaat voivat rakentaa sovelluksia, joita ne voivat hallinnoida, laajentaa ja suojata Microsoft Intune -hallinnointiratkaisun avulla. Integraatio on saatavilla vuoden 2016 kolmannella kvartaalilla.

Lisätietoa aiheesta SAP News Center ja Twitterissä @sapnews.

Lue koko tiedote tästä.