SAP:n uusi mobiilisovellus tarjoaa projektipäälliköille uuden reaaliaikaisen taloudenhallintatyökalun

Yritysohjelmistoyhtiö SAP on esitellyt uuden SAP RealSpend -mobiilisovelluksen, joka tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden ja pääsyn budjetteihin ja kulutietoihin.

Sovellus perustuu SAP HANA -pilvialustaan, ja se hyödyntää keskeisimpien raportointijärjestelmien dataa. Sen avulla projektipäälliköiden on mahdollista tehdä ja esittää nopeita, ajantasaisia kuluanalyysejä sekä muita laskelmia reaaliajassa. Monille talousosaston ulkopuolella työskenteleville projektipäälliköille näkyvyyden saaminen budjetteihin ja kulutietoihin on usein vaivalloista.

Taulukot, joissa on viikkoja vanhaa dataa ja keskushallinnon ennakkoon määrittelemät raportointiulottuvuudet eivät vastaa äkillisiin tarpeisiin tehdä ajantasaisia päätöksiä muuttuvien liiketoimintatilanteiden keskellä. SAP RealSpend tunnistaa hyvin informoitujen talouspäälliköiden arvon.

Sovellus on kehitetty SAP:n laboratoriossa Berliinissä/ Potsdamissa, Saksassa, ja siinä hyödynnetään muotoiluajattelun periaatteita sekä talousasiantuntijoiden, SAP:n loppukäyttäjjien sekä päälliköiden näkemyksiä ja panostusta. Sovellus kohtelee projektipäälliköitä ikään kuin he olisivat laajennetun talousosaston jäseniä, ja antaa heidän monitoroida ja hallita aktiivisesti budjetteja ja kuluja tehokkaan, helppokäyttöisen työkalun avulla.

”SAP on tunnettu huippuluokan työkaluistaan talousjohtajille ja yritysten talousyksiköille, jotta he voivat hallita kuluja ja budjetteja niin tehokkaasti kuin mahdollista”, SAP:n General Manager ja maailmanlaajuisesti LoB Financesta vastaava johtaja Thack Brown sanoo.

”Tämä sovellus hyödyntää pilviteknologiaa innovoidessaan talouden ydinasioiden parissa ja tarjoaa projektipäälliköille ja muille budjeteista vastuussa olevile työntekijöille heidän tarvitsemansa työkalut, jotka mahdollistavat vakaan, reaaliaikaisen kulujen hallinnan läpi koko liiketoiminnan.”