>

SAP julkisti tietovarastoratkaisun digitaaliseen liiketoimintaan

Ohjelmistoyhtiö SAP on julkistanut uuden tietovarastoratkaisun SAP BW/4HANA:n reaaliaikaisen ja digitaalisen liiketoiminnan tarpeisiin. Uuden ratkaisun avulla kaikki tieto voidaan nyt analysoida siellä missä se sijaitsee.

Data voi sijaita esimerkiksi SAP HANA Vora:ssa tai olemassa olevissa järjestelmissä yrityksen sisä- tai ulkopuolella. Tämä vähentää datan tarpeetonta siirtämistä järjestelmien välillä sekä datan päällekkäisyyttä. SAP BW/4HANA myös integroi esineiden internet -ympäristöistä kerättyä reaaliaikaista ja sensoripohjaista dataa.

SAP BW/4HANA -ratkaisua voi tällä hetkellä käyttää yrityksen omissa IT-ympäristöissä, mutta pian se on myös saatavissa Amazon Web Services (AWS) – ja SAP HANA Enterprise Cloud -alustoilla. Tämä modernisoi tietovarastoympäristön ja nopeuttaa pilveen siirtymistä.

”Liiketoiminnan digitalisaatio edellyttää nykyaikaista lähestymistapaa tiedon hallintaan, prosessointiin ja analytiikkaan. Minkä tahansa datalähteen ja -tyypin reaaliaikainen hallinta on siten mahdollista. SAP BW/4HANA sekä yhteistyömme AWS:n kanssa tuo asiakkaidemme ulottuville helppokäyttöisen ja nykyaikaisen tietovarastoalustan digitaaliseen liiketoimintaan”, sanoo johtaja Bernd Leukert SAP:sta.

SAP BW/4HANA sisältää yksinkertaiset ja tehokkaat työkalut reaaliaikaiseen analytiikkaan. Sen avulla voi yhdistää yrityksen sisä- ja ulkopuolella olevien hajautettujen järjestelmien historiadataa ja reaaliaikaista dataa. SAP BW/4HANA on avoin tietovarastoympäristö, joka mahdollistaa nopean sovelluskehityksen, nykyaikaisen käyttöliittymän, usein käytössä olevan datan eli multitemperature-datan kehittyneen hallinnan sekä tuen eri pilviratkaisuille, kuten AWS:lle ja SAP HANA Enterprise Cloud:lle. Tämän lisäksi SAP BW/4HANA tarjoaa saumattoman yhteyden SAP BusinessObjects Cloud -ratkaisuun, joka on tehokas ympäristö visualisointiin, tarinankerrontaan ja datan etsintään.

SAP BW/4HANA tarjoaa yrityksille seuraavia hyötyjä:

  • Kokonaisvaltainen datahallinnan alusta tuottaa automaattisesti SAP HANA -näkymiä, jotka yhdistävät SQL-datalogiikan ja SAP S/4HANA:n sovellusdatan.
  • Huippusuorituskyky edistyksellisen ja muistinvaraisen analytiikan avulla.
  • Nopeampi sovelluskehitys täysin uusitulla käyttöliittymällä, joka mahdollistaa kehittyneen datavirtojen mallintamisen.
  • Matalammat datanhallinnan ja varastoinnin kustannukset usein käytetyn datan eli multitemperature-datan automaattisen jakelun ansiosta.
  • Tehokas tietovarastomigraatio ja -implementaatio – yhtenäinen datamäärien hallinta ja laaja tuki kaikille asiakkaille.
  • Helppo siirtymä SAP Business Warehouse -sovelluksen käytöstä SAP BW/4HANA:n käyttäjäksi.

”Olemme käyttäneet SAP BW/4HANA:a nyt jo jonkin aikaa Amazon AWS -alustalla ja olemme onnistuneet pienentämään tuotantoon kulunutta aikaa 50 prosentilla. Tämän ansiosta saimme käyttöömme tehokkaan analytiikka-alustan vain kolmessa kuukaudessa minimaalisin alkuinvestoinnein. Liiketoimintamme on jatkuvassa muutoksessa ja nyt meillä on joustava, skaalautuva pilviympäristö pitkälle tulevaisuuteen”, sanoo johtaja Diego Lombardi Fairfax Mediasta.

SAP BW/4HANA julkistetaan syyskuun 7. päivänä 2016. Julkistusta voi seurata seuraavan linkin kautta live-event keskiviikkona 7.9. kello 19.00.

Lisätietoja: SAP BW/4HANA ja SAP News Center. Seuraa SAP:ia Twitterissä  @sapnews.