>

HMD global valitsi SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän – globaalista käyttöönottoprojektista vastaa suomalainen Headstart

Uuden sukupolven Nokia-puhelimia ja muita laitteita tarjoava HMD global on valinnut toiminnanohjausjärjestelmäkseen pilvipohjaisen SAP Business ByDesign Cloud ERP -ratkaisun.

Järjestelmä tukee HMD globalin kansainvälisen liiketoiminnan käynnistämistä ja kasvua. SAP:n ratkaisun avulla HMD global hallitsee yhtiön taloushallinnon, tilaus-, toimitus- ja laskutusketjun sekä liiketoiminnan raportoinnin ja ennustamisen. Globaalista käyttöönottoprojektista vastaa suomalainen liiketoimintaratkaisuja ja palveluita tarjoava Headstart Oy. Headstart toimittaa ratkaisun vaiheittain yli 40 maahan vuoden 2017 aikana.

”HMD globalin tavoitteena on ollut alusta alkaen rakentaa liiketoimintaa tukeva kevyt ja ketterä tietohallinto. Pilvipohjainen SaaS ERP -sovellus tekee tämän mahdolliseksi. SAP Business ByDesign Cloud ERP kattaa globaalin yrityksen tarpeet eri maissa ja tarjoaa vakioidut liiketoimintaprosessit eri yksiköiden käyttöön. Se myös tarjoaa meille analytiikan ja sovellusten mobiilikäytön, jotka kuuluvat vakiona nykyaikaisen ja nopeatempoisen liikkuvan työn organisaatioon”, sanoo HMD globalin CIO Jussi Sorvali.

”Pilvisovellusten ketterän käyttöönottomallin avulla voimme käynnistää toimintamme nopeasti ja vaiheittain usean maan ryhmittymissä. Pilvipohjaisten sovellusten etu on niiden skaalautuvuus, joten perustoimintojen ohella voimme ottaa helposti käyttöön uusia toiminnallisuuksia tarpeen vaatiessa. Lisäksi pilviratkaisut päivittyvät kvartaaleittain, joten meillä on aina käytössämme ajan tasalla oleva ohjelmisto ja viimeisimmät toiminnallisuudet”, Sorvali jatkaa.

”SAP tavoittelee voimakasta kasvua pilvipohjaisella ERP-ratkaisuilla. SAP Business ByDesign on erinomainen vaihtoehto keskisuurille sekä kasvaville yrityksille – ratkaisun laaja toiminnallisuus, joustavuus ja laajennettavuus ovat tärkeitä kasvun mahdollistajia. Headstart kokeneena ja ammattitaitoisena SAP-kumppanina on panostanut voimakkaasti SAP:n pilvipohjaisiin ratkaisuihin ja on erinomainen vaihtoehto auttamaan asiakkaitamme niiden valinnassa ja käyttöönotossa. HMD globalin päätyminen SAP Business ByDesign -ratkaisuun tukee vahvasti SAP:n kasvutavoitteita”, sanoo Head of Channel Arto Saarinen SAP Finlandista.

Headstart toimittaa ratkaisun globaalisti

”Valitsimme ratkaisun käyttöönottokumppaniksi Headstartin, koska sillä on kattava osaaminen pilvipohjaisten SAP-ratkaisujen toimittamisesta globaalisti toimiville yrityksille”, Sorvali sanoo.

Headstart on edelläkävijäyritys Suomen SAP-kumppanikentässä. Se pystyy toimittamaan ratkaisuja yrityksille yli 70 maahan ulottuvan United VARs-kumppaniyhteisön kautta. Headstartin tarjooma kattaa ERP-sovelluksen lisäksi useita sitä täydentäviä ratkaisuja, jolloin HMD global saa kokonaisratkaisun yhdeltä ja samalta kumppanilta. Headstartin globaali toimitus- ja ylläpitomalli United VARs-yhteisön jäsenenä mahdollistaa joustavan tuen kasvavalle ja kansainväliselle liiketoiminnalle.

”Olemme ylpeitä päästessämme osaksi Nokia-brändin tarinan uutta vaihetta, jossa ratkaisuvalinnatkin osoittavat uudenlaista lähestymistä kansainvälisen liiketoiminnan rakentamiseen”, kertoo Business Executive Sari Mikkonen Headstartilta.

SAP Business ByDesign Cloud ERP:

SAP Business ByDesign Cloud ERP tarjoaa asiakkaalle täysimääräisesti kaikki pilven mukanaan tuomat edut: liiketoiminnan tarpeen mukainen skaalautuvuus; käyttöön perustuva läpinäkyvä ja ennakoitava hinnoittelu; valmiiksi määritellyt liiketoimintaprosessit; nopea käyttöönotto; pitkälle kehitetty helppokäyttöinen käyttöliittymä; sekä automaattiset kvartaaleittain tehtävät päivitykset. SAP Business ByDesign toimii reaaliaikaisen SAP HANA -teknologia-alustan päällä, joten yrityksellä on koko ajan ajantasainen näkymä yrityksen liiketoiminnan ja talouden tilanteeseen.

About HMD global:

Headquartered in Espoo, Finland, HMD Global Oy is the new home of Nokia phones and tablets. HMD designs and markets a range of smartphones and feature phones targeted at a range of consumers and price points. With a commitment to innovation and quality, HMD is the proud exclusive licensee of the Nokia brand for mobile phones and tablets. Nokia is a registered trademark of Nokia. For further information, see www.hmdglobal.com

Headstart lyhyesti:

Headstart on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja ja palveluiden toimittaja liiketoimintakriittisten tietojärjestelmien käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa noin 60 kokenutta SAP-konsulttia. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti United VARs- verkostomme kautta, jonka palvelut ulottuvat yli 70 maahan yli 7000 konsultin voimin. Meistä aistit aidon kiinnostuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Lupauksemme mukaisesti Your Business Matters – We Care. Lisätietoja www.headstart.fi ja www.united-vars.com