>

Älykäs pilvi ja analytiikka SAP:n tulevaisuuden visioissa

SAP julkisti vuotuisessa Sapphire Now -tapahtumassaan Orlandossa tänään suunnitelmia ja uusia työkaluja, joiden avulla asiakkaat voivat navigoida nykyisessä datan läpitunkemassa maailmassa.

Asiakkaiden käyttöön tuodaan analyyttisia sovelluksia, joilla päästään pilven kautta käsiksi kaikkiin tietolähteisiin. Älykkäät yhteiset työkalut auttavat yrityksiä ymmärtämään ja reagoimaan muuttuvaan työympäristöön. Lisäksi älykkäät assistentit vähentävät tylsiä, toistuvia työtehtäviä.

SAP:n hallituksen puheenjohtaja Hasso Plattner kertoo älykkään yrityksen tulevaisuuden visiostaan keynote-puheenvuorossaan.

Älykkään yrityksen keskiössä ovat SAP:n mukaan koneoppiminen pilvessä (SAP S/4HANA Cloud), ostojen digitalisointi, työntekijöiden hyvinvointi ja analytiikka. SAP:n analytiikkatarjonta tuo asiakkaille aiempaa paremman näkymän omaan liiketoimintaansa pilvipalveluissa ja tarjoaa uusia ominaisuuksia laajennettuun, digitaaliseen SAP Leonardo -innovaatiojärjestelmään. Tässä kuussa tuodaan markkinoille SAP Analytics Cloud -ratkaisun päivitys (aiemmin SAP Business Objects Cloud).

Alkuperäisen tiedotteen voi lukea kokonaisuudessaan täällä.