>

SAP julkisti pilviratkaisujen palvelusivuston

SAP on julkistanut Orlandossa huomenna alkavan suurtapahtumansa Sapphire Now:n alla julkisen SAP Cloud Trust Center -sivuston, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa SAP:n nykyisistä pilviratkaisuista.

Sivustolla kerrotaan myös tietoturvasta ja yksityisyyden suojasta. SAP haluaa edistää läpinäkyvyyttä ja korkeatasoisia toimitusstandardeja tekemällä näistä tiedoista julkisia.

Julkistuksen myötä lukijat pääsevät tutkimaan kolmea pilviratkaisua ja lisää ratkaisuja tulee ensi vuoden aikana. Käyttäjät voivat tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä kriittisiin liiketoimintaprosesseihinsa liittyen, koska he näkevät suunnitellut käyttö- ja huoltokatkot, reaaliaikaiset käytettävyystiedot sekä tietoturvaan ja yksityisyyden suojaan liittyvät tiedot. Asiakkaat voivat mennä SAP ONE Support Launchpadiin ja siellä omaan räätälöityyn näkymäänsä, joka kokoaa yhteen heidän käyttämänsä tukipalvelut.

Julkistus liittyy SAP:n asiakkaiden toiveisiin läpinäkyvyydestä. Nyt he näkevät selkeästi, miten yhtiö hoitaa tietoturvan, kyberturvallisuuden, yksityisyyden suojan ja konesalien tietoturvan pilvessä. Sivuilla kerrotaan myös, miten SAP on hoitanut viranomaissäädösten noudattamisen kansainvälisesti. Lisäksi palvelussa on kysymys–vastausosio sekä esimerkkejä ja perustietoja, joiden pohjalta olemassa olevien ja uusien asiakkaiden on helppoa ymmärtää yrityksen prosessit.