>

SAP avaa tänään ensimmäisen innovaatiokeskuksen Pohjoismaihin – Tavoitteena auttaa pohjoismaisia yrityksiä saavuttamaan globaalit kilpailijansa

SAP avaa tänään Kööpenhaminaan uuden Experience Centerin, joka on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Se on suunnattu eri toimialojen yrityksille, poliittisille päätöksentekijöille ja muille päättäjille kaikissa Pohjoismaissa, myös Suomessa.

Innovaatio- ja design-keskuksen ideana on tarjota yrityksille ja organisaatioille uusi perspektiivi digitaaliseen maailmaan ja maailmassa tapahtuvaan murrokseen. Keskusta sponsoroivat Apple, Hewlett Packard Enterprise, Intel ja Nespresso.

Halukkaat saavat käyttää keskusta maksutta, ja se muuntautuu erilaisiin käyttötapoihin tarjoten elämyksiä 3d- ja prototyyppitilasta Design Thinking -tilaan ja edelleen vuorovaikutteiseen kokoushuoneeseen.

Pohjoismaiset yritykset ovat hereillä uuden teknologian aiheuttamista uhkista ja mahdollisuuksia, mutta ne ovat globaaleja yhtiöitä jäljessä, mitä tulee niiden oman liiketoiminnan transformaatioon.

Nyt SAP kumppaneineen yrittää kuroa tätä kuilua umpeen uudella Kööpenhaminan elämyskeskuksella. Tavoitteena on innoittaa pohjoismaisia liiketoimintajohtajia ja päättäjiä, auttaa innovaatioiden rakentamisessa ja mahdollistaa uusia perspektiivejä digitaaliseen muutokseen tarvittavilla työkaluilla, demoilla, metodeilla ja prototyypeillä.

”Tavoitteenamme on inspiroida vierailijoitamme ja olla heidän innovointihubinsa”, sanoo SAP:n Pohjoismaiden teknologiajohtaja Jesper Schleimann. ”Keskus tarjoaa yrityksille ja organisaatioille paikan, jossa ne voivat tavata ja saada aikaan uusia bisnesideoita yhdistämällä dataa, designia ja digitaalisia bisnesmalleja. Keskus on pakattu täyteen virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden metodeja sekä digitaalisia ja fyysisiä työkaluja, joita myynti-, markkinointi- ja hr-päälliköt, kehittäjät, johtajat, hallitusten jäsenet, poliitikot ja muut päättäjät voivat hyödyntää”, Schleimann jatkaa.

Yhteistyö on avain digitaaliseen muutokseen

Kaikki SAP:n rinnalla olevat yritykset eli Apple, Hewlett Packard Enterprise, Intel ja Nespresso tunnustavat yhteistyön ja avoimet alustat välttämättöminä eloonjäämisen eväinä digitaalisessa taloudessa. Yritykset haluavatkin kiihdyttää pohjoismaisia yrityksiä digitaalisen kehityksen eturiviin.

Osoitteesta www.sap.com/denmark/experience löytyy lisätietoja, kuvia, kartta ja virtuaalinen kiertokäynti (Take a Tour). Lisää kuvia tulee myös MyNewsDeskiin tai voit tilata niitä: taina.kaitala@manifesto.fi.