SAP:n kumppanit saavat pilvipalvelualustan käyttöönsä maksutta

SAP tarjoaa pilvipohjaisen alustansa, SAP Cloud Platform in, maksutta kaikkien kumppaneidensa käyttöön. Avointa PaaS-alustaa (Platform as a Service, alusta palveluna) voi käyttää tuotteiden jatkokehitykseen ja SAP-ratkaisuihin pohjautuvien palveluiden ja sovellusten integrointiin.

Kun tarjoamme pilvipalvelualustan kumppaneillemme, heidän omien asiakkaidensa on helpompaa tehdä sama matka. He saavat pääsyn kaikkeen, joka sisältyy pilvialustaan täysin ilman maksuja. Näin he voivat kehittää asiakaskantansa tarvitsemia sovelluksia helpommin ja nopeammin, sanoo Karima Johansson, SAP:n kumppanivastaava Pohjoismaissa.

SAP Cloud Platformilla kumppaniyritykset pääsevät hyödyntämään yli 100:aa pilvipohjaista ratkaisua ja koko ekosysteemiä, jossa on yli 50 miljoonaa tilaajaa. Yli 3700 SAP-kumppania ottaa jo osaa aktiivisesti SAP:n pilvistrategiaan. SAP-kumppani voi myös myydä omia ratkaisujaan SAP App Centerin kautta, jossa on tänä päivänä yli 1600 sovellusta yli 1100 kumppaniyritykseltä.

Klikkaa ja lue koko alkuperäinen englanninkielinen tiedote.