>

SAP:n analytiikkapilvi tuo käyttäjille uusia lisätyn analytiikan ja suunnittelun ominaisuuksia

SAP on julkistanut parannuksia SAP Analytics Cloud -ratkaisuunsa. Näihin kuuluvat lisätty analytiikka, tiedolla johtaminen, yritysten suunnitteluprosessit ja dataintegrointiominaisuudet.

”Analytiikka on parhaimmillaan koneiden älykkyyden ja inhimillisen luovuuden yhdistämisessä”, sanoi Gerrit Kazmaier, SAP HANA ja Analytiikka -johtaja. ”Analytiikkapilvemme mahdollistaa keskittymisen jatkuvaan innovointiin ratkaisulla, joka on intuitiivinen, tehokas ja suunniteltu yrityskäyttäjälle. Tarjoamme asiakkaillemme jatkossakin datan ja analytiikan käytön kattaen kaikki prosessin vaiheeta. Se mahdollistaa luotettavat, datapohjaiset päätökset ja älykkäät prosessit, joiden avulla saadaan aikaan parempia liiketoimintahyötyjä”, jatkaa Kazmaier.

Käyttäjät voivat rakentaa käytettävissä olevien lisätyn analytiikan ominaisuuksien avulla uusia koneoppimisen ja tekoälyn ominaisuuksia olemassa olevien suunnitteluprosessien ja liiketoimintaälyn päälle. Datan hakutoiminnoissa voidaan muun muassa käyttää luonnollista kieltä. Voit lukea lisää uusista ominaisuuksista alkuperäisestä tiedotteesta.