>

SAP ja Google Cloud julkistivat Circular Economy 2030 -kilpailun voittajan

SAP ja Google Cloud ilmoittivat tänään, että Michael Groves, Topolyticsin perustaja ja pääjohtaja on voittanut Circular Economy 2030 (Kiertotalous 2030) -palkinnon, joka edistää sosiaalista yrittäjyyttä kestävän tulevaisuuden eduksi.

SAP ja Googlen pilvipalvelut lanseerasivat kilpailun World Economic Forumissa Davosissa aiemmin tänä vuonna. Kilpailu syntyi YK:n kestävän kehityksen tavoitteesta 12, joka peräänkuuluttaa vastuullista tuotantoa ja kulutusta.

Molemmat yhtiöt valjastavat nyt teknologioidensa voimat haastamaan vastuulliset yrittäjät globaalisti paneutumaan maailman ongelmien ratkaisemiseen. Yli 250 osallistujaa yli 50 maasta kuudella mantereella osallistui kilpailuun. Viiden valitun finalistin ideat vaihtelivat ruokahävikin paremmasta hallinnasta ja nälkää vastaan taistelemisesta pattereiden uudelleenkäyttöön, vaatelumpun uudelleenkäyttöön ja kestäviin maatiloihin Keniassa.

Voittajayhtiö Topolytics on data- ja analytiikkayritys, joka tarjoaa teollisen ja kaupallisen jätteen metadatakantaa. Se käyttää kartoitusta, sensoreita ja analytiikkaa luodakseen tietokannan jätteen iälle, liikkeille ja loppusijoitukselle. Palkintoon kuuluu 100 000 Yhdysvaltain dollaria,Google Cloud for Startups: Surge Package (sisältää 100 000 USD:n arvosta Googlen pilvipalveluita), SAP-tuotteita, mentorointia sekä Google Cloudin startupien bootcamp-tapahtumaan.

”Olen todella iloinen, että Topolytics voitti SAP:n ja Googlen pilvipalveluiden DE2030-haasteen”, sanoi Michael Groves, Topolyticsin pääjohtaja. ”Kunnianhimomme ja huipputeknologian käyttömme sopii hyvin yhteen teknologiamaailman titaanien kanssa.”

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote löytyy täältä.

Tutustu: SAP News Center.Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews ja @SAPFinland.

SAP:n suomalainen lehdistöhuone: http://www.mynewsdesk.com/fi/sap.

About SAPPHIRE NOW:

Our Showcase for Groundbreaking Innovation and a Testament to Customer First: May 7–9, 2019, Orlando, Florida, United States.