>

SAP opastaa yhdessä ekosysteeminsä kanssa asiakkaita pilvipalveluiden käyttäjäksi

SAP julkisti SAPPHIRE NOW tapahtumassa projektin nimeltään ”Embrace”, joka on yhteistyöprojekti Microsoft Azuren, Amazon Web Servicesin (AWS), Google Cloudin ja globaalien strategisten palvelukumppaneiden kanssa.

”Embrace” suuntaa asiakasvirran SAP S/4 HANAn pilvipalveluun kunkin asiakkaan oman toimialan kielen ja kontekstin mukaisesti suosittamalla asiakkaalle sopivaa SAP:n alustaa, ohjelmistoja, palveluita ja infrastruktuuria sekä heidän suosimaansa hyperscaler- ja palvelukumppania.

Siirtyminen SAP S/4HANAn pilvipalveluun on suunniteltu toteutettavan asiakkaiden hyväksymien tiekarttojen, referenssiarkkitehtuurien ja alla olevien teknologiapalvluiden helpon saatavuuden mukaisesti niin, että asiakkaat saavuttaisivat parhaat mahdolliset liiketoimintatavoitteet. Liittoutumalla hyperscaler- ja palvelukumppaneiden kanssa ohjelman toteuttamisessa SAP haluaa tarjota asiakkaille yhden ainoan suunnitelman, joka tukee niitä meatkalla älykkääksi yritykseksi.

”Asiakkaamme tietävät tarkkaan, minkälaisiin businesstuloksiin he odottavat pääsevänsä pilvialustalle siirtyessään – sekä minkälaiseen operatiiviseen suoritukseen ja innovointiin”, sanoi Jennifer Morgan, SAP:n pilviliiketoiminnasta vastaava johtaja ja hallituksen jäsen. ”Tehdessämme työtä hyperscaler- ja palvelukumppaneidemme kanssa olemme ainutlaatuisessa asemassa, kun voimme muokata asiakkaiden tiekarttaa heidän muuttuessaan älykkäiksi yrityksiksi.”

Asiakashyötyihin kuuluvat lyhyemmät neuvottelut, virtaviivainen tiimityöskentely ja nopeammat käyttöönotot riskienhallinnalla.

”Embrace” sisältää seuraavat komponentit:

  • Ratkaisu: sarja peruspalveluita SAP-pilvialustan päällä, jotka mahdollistavat SAP-järjestelmien sekä kolmannen osapuolten pilvisovellusten tai omilla palvelimilla pyörivien sovellusten integraation, orkestroinnin ja laajennuksen.
  • Referenssiarkkitehtuuri: Yhdessä kehitetty tekninen suunnitelma, jossa on mukana vaaditut hyperskaalautuvat komponentit asiakkaiden sovelluksien ajamiseen.
  • Asiakkaiden hyväksymä tiekartta: Yhdessä luotu ja asiakkaiden hyväksymä tiekartta SAP S/4HANAan toimialoittain – hyperscaler-kumppanien ja globaalien strategisten palvelukumppanien luomana
  • Uudet SAP MaxAttention -palvelut ja SAP ActiveAttention palvelut: Äskettäin julkistettu palveluvalikoima on suunniteltu tukemaan asiakkaita, jotka käyttävät pilvipalveluita tai hyperskaalautuvaa hybridiä infrastruktuuria

Voit lukea lisää näiltä sivustoilta: Microsoft, AWS ja Google. Lisätietoja: “Embracing the Hyperscalers — Your Fast Lane to Becoming an Intelligent Enterprise in the Cloud.”

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote löytyy täältä.

Tutustu: SAP News Center.Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews ja @SAPFinland.

SAP:n suomalainen lehdistöhuone: http://www.mynewsdesk.com/fi/sap.

About SAPPHIRE NOW:

Our showcase for groundbreaking innovation and a testament to customer first, May 7–9, 2019, Orlando, Florida, United States.