>

SAP vauhdittaa yritysten ydinjärjestelmää, SAP S/4HANAa, tekoälyn avulla

SAP julkisti uuden sarjan innovaatioita ydinjärjestelmälleen SAP S/4HANAlle ja sen pilviversiolle SAP S/4HANA Cloudille. Tarkoituksena on helpottaa sovellusten räätälöintiä sekä tekoälyn (AI) ja robotiikan lisäämistä järjestelmään.

Tämä auttaa asiakasyrityksiä parantamaan liiketoimintatuloksiaan, automatisoimaan bisnesprosessejaan ja tekemään tarkkoja ennusteita päätöksenteon tueksi. Uudistetussa SAP S/4HANA Cloudissa on yli 100 uudenlaista toiminnallisuutta, joita pyörittää tekoälyn ja robotiikan kiihdyttäminä prosessiautomaatio. Järjestelmä vahvistaa asemansa markkinoiden tämän päivän älykkäimpänä toiminnanohjausjärjestelmänä (ERP).

Uudistukset sementoivat tavoitteemme, joista kerrottiin 2018. Niiden mukaisesti seuraavan kolmen vuoden aikana toiminnanohjausjärjestelmän manuaalisista tehtävistä automatisoidaan 50%. SAP S/4HANA Cloud on saatavilla 40 maassa ja 22 kielellä. Asiakkaat voivat nyt yhdistää suunnittelun, analyysit ja toteutuksen entistä tiukemmin yhteen. Tekoälyä käytetään hyväksi uusien liiketoimintamallien käyttöönotossa, tuotteiden ja palveluiden personoinnissa aina suunnittelusta markkinoille tuloon. Esimerkkeinä tästä optimoinnista ovat aiempaa nopeampi kaupallisten tarjousten simulointi ja niiden 40 % nopeampi täytäntöönpano, yksittäisten tuotteiden ja palveluiden 10-20% nopeampi markkinoille saanti sekä asiakkaiden palautteiden nopeampi huomioiminen tuotesuunnittelussa.

Nopeamman innovoinnin ja pilvitoimittajavalinnan hyödyt

SAP S/4HANA ja SAP S/4HANA Cloud ovat ainoat älykkäät toiminnanohjausjärjestelmät, jotka tukevat yksityisen ja julkisen pilven sekä asiakkaan omat järjestelmät käsittäviä hybridiratkaisuja. Yritykset voivat lisätä joustavuutta siirtymällä SAP S/4HANA Cloudiin omassa tahdissa ja linjassa yksilöllisten liiketoimintaprioriteettiensa kanssa. Yritykset voivat valita ja ottaa käyttöönsä edistykselliset prosessit, ryhmäraportoinnin, edistykselliset finanssiratkaisut ja keskitetyt ostot pilvessä. Samaan aikaan ne voivat pitää muut SAP S/4HANA ERP-toiminnallisuudet olemassa olevissa ympäristöissä.

Parantaakseen innovointinopeutta entisestään SAP suunnittelee tarjoavansa kuukausittaisia SAP S/4HANA Cloud -julkistuksia vuonna 2020. Valinnanvaraa kasvattaakseen SAP aikoo tuoda SAP S/4HANA Cloudin Googlen pilvialustalle tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Viimeisellä neljänneksellä se tuo sen Alibaban pilvialustalle, joka on Kiinan suurin julkisten pilvipalveluiden tarjoaja.Amazon Web Services ja Microsoft Azure ovat vuorossa suunnitellusti vuonna 2020.

Siirtyminen älykkääseen ERPiin on mahdollista alle 90 päivässä

Yli 10900 asiakasta on aloittanut matkansa SAP S/4HANAan. SAP S/4HANA Adoption Starter Engagement on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti. Sen avulla asiakkaat voivat suunnitella ja valmistautua hyvissä ajoin siirtymiseensä niin, että se onnistuu alle 90 päivässä.

SAP tarjoaa nyt kumppaneilleen SAP S/4HANAn maksuttoman 12 kuukauden testimahdollisuuden. Se haluaa tukea kumppaneitaan liiketoiminnan kasvattamisessa; lisäksi kumppanit voivat hankkia järjestelmän omakseen merkittävästi normaalihintaa edullisemmin. Lue lisää alkuperäisestä tiedotteesta.

Lue lisää SAP S/4HANAsta, aloita SAP S/4HANA Cloud -kokeilu, liity SAP S/4HANA Movementiin ja lue lisää ”Move to the Cloud at Your Speed with SAP S/4HANA”, “SAP S/4HANA: The Best of Two Worlds”,“Not Your Parents’ ERP” ja “New SAP Cloud SDK Makes Developing Extensions for SAP Solutions Delightful.”

Klikkaa tästä lukeaksesi koko alkuperäinen mediatiedote englanniksi.

Tutustu: SAP News Center.Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews ja @SAPFinland.

SAP:n suomalainen lehdistöhuone: http://www.mynewsdesk.com/fi/sap.