>

DataCenter Finlandista SAP:n uusi jälleenmyyjä Suomessa

Ohjelmistoyhtiö SAP ja it-palvelutalo DataCenter Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. DataCenter Finland keskittyy pk-sektoriin ja myy SAP:n kumppanina sopimuksen mukaan pienille ja keskisuurille yrityksille SAP:n HANAa pilvipalveluna (SAP HEC on Azure). DataCenter Finland jälleenmyy SAP:n HANAa osana pilvi- ja kapasiteettivalikoimaansa.

”Asiakkaillamme on käytössään SAP-ratkaisuja ja yhtiö on laaja järjestelmätoimittaja tulevaisuudessakin sen siirtyessä pilveen ja modernisoituessa”, sanoo DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Atte Kekkonen. ”Saamme käyttöömme sopimuksen myötä uudentyyppisiä ratkaisuja. Näemme HANAn edut pilvessä ja autamme asiakkaitamme näiden etujen saavuttamisesssa. DataCenterin SAP-alustapalvelu tarjoaa tietokantaratkaisuille korkean käytettävyyden alustan, joka on vakaa, suorituskykyinen ja vaatimustenmukainen.”

DataCenter Finlandin asiakaskunta Suomessa on monipuolinen. Yritys palvelee noin 600 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa asiakasta. Asiakkaita yhdistävä tekijä on bisneskriittisyys. Niillä ei voi olla käyttökatkoksia liiketoiminnassa, oli kyse sitten logistiikasta, tuotannosta, jakelusta tai myynnistä.

”DataCenter Finland edustaa meille toimijaa, joka vie pk-yritykset SAP:n moderneihin pilviympäristöihin”, kertoo SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen.

Lisätietoja:

Atte Kekkonen
Toimitusjohtaja
DataCenter Finland Oy
+358 40 505 5020
atte.kekkonen@datacenter.fi

Arto Saarinen
Head of Channel
SAP
+358 40 706 4632
arto.saarinen@sap.com

DataCenter Finland:

DataCenter Finland on ymmärrettävä ja kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa asiakastaan kasvamaan palveluiden avulla. Olemme it-tarpeiden tulkki ja toteuttaja asiakkaan toiminnan tukena. DataCenterin palvelut kattavat nykyisellään it:n kokonaistarpeet mobiili- ja pilvipalveluiden hallinnasta loppukäyttäjäpalveluihin sekä tietoturvapalveluista asiantuntijatyöhön. Tällä hetkellä asiakkaiden it:n etujoukoissa työskentelee 120 datacenteriläistä, ja kasvu jatkuu vauhdikkaasti. www.datacenter.fi